Kent Haberleri

Elinde 1 doları bile olanlar dikkat etsin! Piyasa Kahini İslam Memiş korkuttu! Dizlerinizin bağı çözülecek

Piyasa Kahini İslam Memiş, elinde dolar olan vatandaşlara dikkat edin diyerek uyardıktan sonra kokutan açıklamayı yaptı. Dizlerinizin bağı çözülecek...   Elinde dolar olanlar, ''dolar ne olacak, dolar yükselecek mi, düşecek mi, dolar kaç lira olacak?'' gibi soruların yanıtlarını merak ediyor

Son dakika dolar kuru milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor.  Elinde dolar olanlar, ''dolar ne olacak, dolar yükselecek mi, düşecek mi, dolar kaç lira olacak?'' gibi soruların yanıtlarını merak ediyor. Doların ne olacağını merak edenler için Piyasa Kahini İslam Memiş'ten dizlerinizin bağını çözecek korkutan açıklama geldi.

DİZLERİNİZİN BAĞI ÇÖZÜLECEK...

Piyasa Kahini İslam Memiş, elinde dolar olan vatandaşlara öyle açıklamalarda bulundu ki dizlerinizin bağı çözülecek.  Memiş dolar için "Öyle ya da böyle kuru baskılayacaklar. Doları olanlar dikkat etsin, Öyle ya da böyle kuru baskılayacaklar. Doları olanlar dikkat etsin. Sana ne kadar kazandıracak kısmıyla ilgilendiğimiz için dolar tarafından uzaklaşmamız gerektiğini, yatırımcısının dikkat etmesi gerektiğini ifade etmek isterim. ''dedi.

Öte yandan altın yatırımcıları için de değerlendirmelerde bulunan İslam Memiş, altın fiyatlarının ne kadar olacğaını açıkladı.

ALTIN FİYATLARI NE OLACAK?

İslam Memiş, altın fiyatları ne olur? sorusuna yanıt olarak. ''Altın onsu 1732 dolar seviyesinde. Hafta başında emtia fiyatlarında dolar endeksinde yükselişler görebiliriz. 1705 dolar seviyesi üzerinde kalıcı oldukça problem yok. Bir sonraki ataklarda ise 1815 dolar seviyesini konuşacağımız için altının ons fiyatındaki gerilemeyi bir alım fırsatı olarak değerlendirmeye devam ediyoruz.

Düşüşlerin kalıcı olmadığını öngördüğümüz için her düşüşü alım fırsatı olarak değerlendiren yatırımcılar olmaya devam ediyor. Gram altın fiyatı 1049-1052 TL aralığında. Yukarıda 1070 TL var. Bir sonraki ataklarda 1090 TL'yi  beklediğimiz için 1050 TL altındaki sarkmaları alım fırsatı olarak değerlendiriyorum. 1050 TL altında rakamlar kalıcı olmayacaktır.'' dedi.

SON DAKİKA DOLAR KURU

Son dakika dolar kuru haftanın son işlem gününde yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Dolar endeksi dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararından sonra hızla düşmeye devam ediyor. Dolar endeksi 105 seviyesinde değerlenirken dolar TL kurunda yukarı yönlü hareketlilikler devam ediyor.

Dolar/TL kuru alış fiyatı 18,67 lira, satış fiyatı ise 18,69 liradan satalıyor. Euro dolar paritesi ise 1,039 seviyesinde değerleniyor. Aynı dakikalarda euro TL 19,32 liradan alınıp, 19,42 liradan satılıyor.

Altın alalım mı, satalım mı? Altın Kahini İslam Memiş son noktayı koydu! Şifreler tek tek çözüldü! İşte burada durun...

Ekonomist Ramazan Kurtoğlu elinde altın olanları uyardı! Bu tehlikeli hamleden uzak durun! Herkes hemen gardını alsın

Altını olanlara son dakika müjdesi! Az önce resmen açıklandı, görenin nutku tutuldu! Hemen bir göz atın!