Kent Haberleri

Elinde 1 Euro bile olanlar dikkat! 1 Euro 30 TL olabilir! 21 Mayıs 2023 euro/TL kuru...

Milyonlarca yatırımcı euro kurunun ne kadar olduğunu sorguluyor. Ayrıca euro kurunun yükselip yükselmeyeceği de merak edilen konular arasında bulunuyor. İşte euro kuruna ilişkin merak edilenler...tur seçimine bir hafta kala Euro/TL kurunda son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor

Cumhurbaşkanı 2. tur seçimine bir hafta kala Euro/TL kurunda son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''Euro düşer mi, bu zamanda euro alınır mı'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten euroya ilişkin çarpıcı açıklamalar geldi. 

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, euro/TL kuruna ilişkin değelendirmeler yaptı. "Euro alalım mı?" sorusunun yanıtlayan Memiş, euro kurunun geleceği rekor rakamı duyurdu. İşte detaylar...

MAYIS AYINDA EURO ALALIM MI?

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, euro kurundaki yükselişlere dikkat çekerek yatırımcılara önemli tavsiyeler verdi. Memiş, doları bir yatırım aracı olarak görmediğini kaydederek yıl sonunda euro kurunda rekor yükselişlerin olacağını belirtti "Ben olsam euro alırım" diye ifade eden Memiş, euronun yatırımcılara dolardan daha fazla kazanç sağlayacağına işaret etti.

İslam Memiş, Euro/TL kurunun yıl sonuna kadar 30 TL seviyesine kadar çıkacağını söyledi ve euro yatırımı yapmak isteyen yatırımcıları bir kez daha uyarıda bulundu.

Euro dolar paritesinde değerlendiren Memiş öngörüsünde değişiklik olmadığını kaydederek şu ifadeleri kullandı: "Orta ve uzun vadeyi göz önünde bulunduran yatırımcılar için, euro dolar paritesinde 1.12 - 1.15 yükseliş yönündeki öngörümde değişiklik yok" şeklinde konuştu.

21 Mayıs Euro/TL ne kadar? Bugün euro kuru ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? Euro bugün arttı mı, düştü mü? Euro/TL kurunda son dakika gelişmesi 21 Mayıs 2023...

EURO/TL KURUNDA SON DAKİKA GELİŞMESİ 21 MAYIS 2023

Yatırımcılar ve vatandaşlar "21 Mayıs Cumartesi euro kaç lira?, 21 Mayıs Pazar günü yatırımcılar euro bugün yükseldi mi, düştü mü? Euro ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira oldu?" gibi sorulara yanıt arıyor. 

Euro/TL kuru haftanın son gününde yüzde 0,02 düşüşle güne başladı. Euro/TL alış fiyatı 22,096, satış fiyatı ise 22,222 TL. Euro dolar paritesi 1,0763 seyrinde işlem görüyor. 

Aynı dakikalarda dolar/TL kuru 20,530 liradan alınıp, 20,600 liradan satılıyor.

Altın fiyatlarında son dakika: 1 gram altın ne kadar? Çeyrek kaç TL oldu? 21 Mayıs 2023

Merkez Bankası doların ne kadar olacağını açıkladı: İslam Memiş resmen uyardı! Dolar yükselir mi? Rakamlar tek tek geldi