Kent Haberleri

Elinde 1 euro bile olanlar hemen baksın! İşinizi gücünüzü ayarlayın! O güne dikkat! Tarih belli oldu

Euro kuru son dakika gelişmeleri yakıdan takip eden yatırımcıları euro kurundaki yükselişlerin devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Elinde euro olanlar hemen baksın! O gün işaret edildi. Piyasalarda neler olacak? 19 TL olan euro kuru yeni haftaya da yükselişle başladı ve rekor seviyesini korumaya devam ediyor

Euro kuru geçtiğimiz hafta 19 TL seviyesini görerek rekor kırdı. 19 TL olan euro kuru yeni haftaya da yükselişle başladı ve rekor seviyesini korumaya devam ediyor. Elinde euro olan yatırımcılar euro ne olacak? Euro neden yükseldi? Euro yükselmeye devam edecek mi? sorularının yanıtlarını araştırmaya başladı. Piyasalar için kritik gün belli oldu. Peki piyasalarda neler olacak? Euro yükselmeye devam edecek mi? Elinde 1 euro bile olanlar hemen baksın!
 

EURO NEDEN YÜKSELDİ?

Euro kuru 19 TL seviyesine ulaşarak rekor kırdı. Peki euro neden yükseldi? Milyonlarca kişi euro kurunun neden yükseldiğini merak ediyor.

Geçen hafta ABD enflasyon rakamları açıklandı Verilerin, beklentilerin altında kalmasıyla dolar gerilerken Euro yükselişe geçti. Euro/TL'de 2022 yılının rekoru kırıldı.

ABD’de ekim ayında tüketici enflasyonu beklentilerin altında kaldı. ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz artış hızını düşürme ihtimali artarken, bu gelişme Euro/dolar paritesini yükseltti.

Bu yıl 0,95’e kadar gerileyen Euro/dolar paritesi 1,0297’ye kadar yükselirken, Euro/TL’de  19,09 ile 2022 yılının rekoru kırıldı.

Dolar endeksindeki gerilemenin  etkisiyle dolar/TL’de 18,48 seviyesine kadar geriledi. Merkez Bankası’nın döviz alış ve satışlarıyla kontrol altında tuttuğu dolar kuru uzun süredir 18,60 civarında yatay hareket ediyordu.

Peki euro ne olur? Euro yükselmeye devam edecek mi? Euro yükselecek mi, düşecek mi? Kiritk gün belli oldu! Piyasalarda neler olacak?


ELİNDE EURO OLANLAR HEMEN BAKSIN!

Piyasalar için kritik öneme sahip olan Fed faiz kararı 13-14 Aralık tarihinde açıklanacak. Açıklanacak karar piyasalar açısından kritik öneme sahip. Karar sonrası euro, dolar ve altın piyasasının yönü tamamen şekil alacak.

ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin altında gelmesi ile, Fed faiz artırmaya yönelik beklentiler azalmaya başladı. Fed faiz kararnın beklentiler altında gelmesi ile, dolar değer kaybetmeye devam edecek. Dolar değer kaybederken, altın ve euro kurunun yükselmesi bekleniyor. 

Peki euro ne kadar? Euro kaç lira oldu? Euro kuru bugün kaç lira? 14 Kasım 2022 euro kuru...
 

EURO/TL KURUNDA SON DURUM 14 KASIM 2022 

Euro kuru son dakika gelişmeler yatırımcılar ev euro almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Euro/TL alış fiyatı 19,12 lira, satış fiyatı ise 19,22 lira seviyesinde işlem görüyor.  Euro dolar paritesi 1,0312 seviyesinde işlem görüyor. 

Dolar, Euro, Altın ve Borsa yatırımcıları bu hafta hangi verileri takip edecek?

1 euro bile alanlar köşeyi döndü! Öyle bir yükseldi ki cepler kabardıkça kabarıyor! Son dakika euro kuru