Kent Haberleri

Elinde 1 euro bile olanlar için beklenen haber şimdi geldi! Euro 15 gün sonra böyle olacak

Euro dolar karşısında güç kazanmaya devam ediyor. Euro dolar paritesi bugün 1,038 seviyesinde işlem görürken euronun kaderini belirleyecek olan faiz kararı ile ilgili beklenen haber geldi. Euro 15 gün sonra böyle olacak... Euro kurunun yönünü etkileyecek olan kritik karar sonrası piyasalarda hareketlilik yaşanacak

Euro bölgesinde gözler Avrupa Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Euro kurunun yönünü etkileyecek olan kritik karar sonrası piyasalarda hareketlilik yaşanacak. Avrupa Merkez Bankası'ndan aralık ayı faiz kararı ile ilgili beklenen haber şimdi geldi. Avrupa Merkez Bankası faiz kararı ne zaman? Avrupa Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Avrupa Merkez Bankası faiz kararı sonrasında euro ne olur? İşte merak edilenler...

AVRUPA MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NE ZAMAN?

Avrupa Merkez Bankası faiz kararını 15 Aralık 2022 tarihinde açıklayacak. Piyasaların heyecanla beklediği faiz kararı euro kurunun yönünü belirleyecek.

AVRUPA MERKEZ BANKASI ARALIK FAİZ KARARI NE OLUR?

Avrupa Merkez Bankası faiz kararının ne olacağı şimdiden merak edilmeye başaldı. Piyasalar AMB'nin 15 Aralık toplantısında faizin 50 veya 75 baz puan artıracağını söylüyor.

Avrupa Merkez Bankası (ECB)'nin faiz artırımları konusunda ne kadar ileri gideceğini ve hangi hızda gideceğininde enflasyon belirleyici olacak. Şu anda, ekonomistlerin çoğu, ECB'nin 15 Aralık tarihinde ana faiz oranlarını 0,50 puan artırmasını bekliyor.

EURO 15 GÜN SONRA BÖYLE OLACAK...

Euro kurunun yönünü belirleyecke olan Avrupa Merkez Bankası faiz kararı 15 gün sonra belli olacak. 

Fransa Merkez Bankası Başkanı Francois Villeroy de Galhau,"Çekirdek enflasyon zirveye ulaşmadığı sürece, faiz artışlarını durdurmamalıyız" dedi.  ECB'nin 15 Aralık'ta faiz oranlarını 0,50 puan artırmasını bekliyor. Avrupa Merkez Bankası faiz kararını artırırsa euro kurunda yukarı yönlü hareketliliklerin görülmesi bekleniyor. Euro/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı. Peki bugün euro/TL kuru ne kadar oldu?

EURO BUGÜN NE KADAR? 29 KASIM 2022 EURO/TL ALIŞ SATIŞ FİYATI

Dün günü 19,43 lira seviyesinden kapatan euro bugün güne 19,39 liradan başladı. Euro alış fiyatı 19,33 liradan işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 1,0373 seviyesinde hareket ediyor.

Avrupa Merkez Bankası'ndan Eurosu olanları yakından ilgilendiren açıklama

Piyasalarda son durum! Euro yükselişe geçti! İşte 28 Kasım 2022 euro/TL kuru

Avrupa Merkez Bankası üyesi açıkladı! 16 gün sonra euronun yönü böyle olacak! Elinde euro olanlar çabuk bakın