Kent Haberleri

Elinde 1 eurosu bile olanlar acilen baksın! Avrupa Merkez Bankası tarihi resmen açıkladı! Euro böyle olacak!

Avrupa Merkez Bankası (ECB), euronun yönünü belirleyecek olan kiritik gelişmenin tarihini resmen açıkladı. Elinde 1 eurosu bile olanlar acilen baksın! Euro böyle olacak! Milyonlarca kişi euronun ne kadar olacağını merak ederken, Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi

2022 yılında rekor seviyelere yükselen euro/TL kuru 20 TL seviyesini geçti. Milyonlarca kişi euronun ne kadar olacağını merak ederken, Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi. 

Avrupa Merkez Bankası euronun yönünü belirleyecek olan ilk faiz kararının tarihi açıkladı. Elinde 1 eurosu bile olanlar acilen baksın! Euro böyle olacak!

AVRUPA MERKEZ BANKASI RESMEN AÇIKLADI!

Avrupa Merkez Bankası bu sene toplamda 8 toplantı gerçekleştirecek. Avrupa Merkez Bankası ilk toplantısını şubat ayında yapacak. İlk faiz kararı ile ilgili ekonomistlerden beklentiler gelmeye başladı. 

 

Avrupa Merkez Bankası ( ECB) geçtiğimiz ay faizleri 50 baz puan artırarak son 14 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 2,50'ye çıkarmıştı. Faiz bu seviyeyi en son 10 Aralık 2008 tarihinde görmüştü.

Ekonomistlere göre Avrupa Merkez Bankası'nın Mayıs 2023 yılına kadar, faiz artırımlarına devam etmesi bekleniyor. 

EURO BÖYLE OLACAK!

Milyonlarca yatırımcı ve döviz almak isteyenler ''euro ne kadar olacak? Euro ne olur?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor. Pictet Wealth Management kıdemli ekonomisti Nadia Gharbi, Avrupa Merkez Bankası'nın şahin tutumuna devam edeceğini Mayıs 2023 sonuna kadar mevduat faizini yüzde 3,50 seviyesine çıkarmasını beklediklerini vurguladı. Bu beklentilerin gerçekleşmesi durumunda euro kurunun 20 TL seviyesini geçmesi öngörülüyor.

 

EURO/TL KURU SON DAKİKA! 

10 Ocak 2023 euro/TL kuru yukarı yönlü hareket ediyor. Bugün en yüksek 20,40 seviyesi görülürken en düşük 20,163 seviyesi test edildi. Euro kuru dün kapanışta 20,229 lira iken bugün açılışta 20,21 liradan işlem gördü.

Euro/TL kuru şu dakikalarda  20,24 liradan alınırken, 20,311 liradan satılıyor.

 

PİYASALARDA SON DURUM!

Bu hafta piyasalarsda kritik gelişmeler yaşanılacak Piyasaların gözü perşembe günü açıklanacak olan ABD neflasyon rakamlarına çevrilirken yurt içi piyasalarda ise işsizlik rakamları takip edilecek.

Altın fiyatları alev aldı! 1 gram bile altını olanların aklı çıktı! Hemen bakın! 10 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

1 dolar 20 gün içinde tam tamına bu kadar olacak! Gözleriniz yerinden fırlayacak! Elinde dolar olanlar hemen baksın!

Avrupa Merkez Bankası peş peşe açıkladı! Euronun rotası belli oldu! Euro 30 gün sonra tam da böyle olacak!