Kent Haberleri

Elinde altın olanlar hemen harekete geçsin! Gözlerinize inanamayacaksınız! Bunu yapan 3 ay içinde 40 bin lira kazanacak!

Elinde altın olanlar yatırımcılar için Emlak Piyasası Uzmanı Mert Başaran'dan kritik uyarı geldi. KKM Altın Hesabı'nı değerlendirmesi gerektiğini söyleyen Başaran, ''bunu yapan 3 ayda 40 bin lira kazanacak'' dedi. İşte ayrıntılar... KKM Altın Hesabı'nı değerlendirmesi gerektiğini söyleyen Emlak Piyasası Uzmanı Mert Başaran, ''bunu yapan 3 ayda 40 bin lira kazanacak'' dedi

Kur Korumalı Altın Hesabı ile ilgili açıklamalar ve yorumlar gelmeye başladı. KKM Altın Hesabı'nı değerlendirmesi gerektiğini söyleyen Emlak Piyasası Uzmanı Mert Başaran, ''bunu yapan 3 ayda 40 bin lira kazanacak'' dedi. Elinde altını olanlar hemen harekete geçin!

Emlak Piyasası Uzmanı olan Mert Başaran, altın ve dolar ile ilgili yorumları ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Mert Başaran elinde altını olanları uyararak, 3 ay içinde 40 bin lira kazanmanın yollarını açıkladı. 

3 AYDA 40 BİN LİRA KAZANACAKSINIZ...

Mert Başaran, sosyal Medya hesabı üzerinden altın yatırımcılarını uyarak açıklamalarda bulundu. Başaran, "Siyasi saplantılardan kurtulup ülkemizin verdiği bu fırsatı kullanın.1 kilo altın koyan müşterim 3 ay içinde 1.040 grama çıkardı. Yani 3 ayda 40 gram altın yavruladı. Bir yıl böyle gitse 120 gram yani 130 bin liraya yakın yavru... Altın yavrular mı diyenler mutlaka kur korumalı altın..." dedi. Kur korumlı altın ile ilgili açıklamalarına şu  ifadeleri de ekledi: Bu ülke parası olan, finansal okur yazarlığı olan, risk seven insanlar için rüyalar ülkesi. Altına böyle bir getiri size kimse veremez!!! Kur Korumalı Altını araştırın analiz edin şaşıracaksınız.'' dedi.


 

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI

Son dakika altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününe düşüşle başladı. Yatırımcılar yurt dışı piyasalarda altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın ne kadar oldu? 

 Ons altın 1755 dolardan işlem görüyor. Gram altın alış fiyatı 1049 lira, satış fiyatı 1061 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın alış fiyatı 1699 lira, satış fiyatı ise 1734 liradan işlem görüyor. Yarım altın 3419 liradan alınıp, 3469 liradan satılıyor.  

Gram altın işte tam da bu tarihte 1.400 TL olacak! Bu tarihi duyanın nutku tutuldu! Hemen bir bakın!

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yastık altında altını olanlar çabuk bakın! 26 Kasım 2022 güncel altın fiyatları