Kent Haberleri

Elinde altın ve doları olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! İslam Memiş, seçim sonrasında kazananı açıkladı!

Seçim öncesi, altın ve para piyasaları analisti İslam Memiş, altın ve dolar yatırımcılarının sorularını yanıtlayarak seçim sonrasında kazanan tarafın hangisi olduğunu açıkladı. Seçim öncesi ise son sorularını soran yatırımcıolar altın mı alalım dolar mı? sorusu üzerine İslam Memiş'ten açıklama geldi

Altın ve apra piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde altın ve dolar olan yartırımcılar için önemli açıklamlarda bulundu. Seçim öncesi ise son sorularını soran yatırımcıolar altın mı alalım dolar mı? sorusu üzerine İslam Memiş'ten açıklama geldi. Memiş, seçim sonrasında kimin kazançlı çıkacağını açıkladı. 

ELİNDE ALTIN VE DOLARI OLANLARA KIRMIZI KODLA UYARI!

İslam Memiş, seçim öncesi piyasaları değerlendirdi. Piyasaların seçim öncesi tam da beklediği gibi olduğunun vurgusunu yaptı.

Memiş piyasaların şuanki durumunu şu şekilde özetledi: ''Manipülasyon, spekülasyon, belirsizlik, makas aralığı her şey var. İki hafta önce yaptığım uyarılar geçerliliğini koruyor. Seçimden önce iki gün, seçimden önce iki gün. Bu günler vurgun günüdür'' dedi.

KAZANAN TARAF BELLİ OLDU!

İslam Memiş, seçim sürecinde en çok kazananşarın borsaya yatırm yapanlar olduğunu söyledi. Kim kazandı kim kaybetti sorusunun yanıtını ise şuanda vermenin zor olduğunu pazartesi günü herşeyin belli olacağını açıkladı.

Piyasaların çok karışık olacağının altını çizen Memiş, ''para piyasalarından bir medet beklemeyin.'' diyerek uyarıda bulundu.  Memiş yatırımcılarına her zaman doların bir yatırım aracı olmadığını söyledi. Altın ve gümüş fiyatlarındaki yükseliş beklentisinin devam ettiğini belirten memiş altın ve gümüş konusunda yatırımcıları uyardı.

ALTIN ALALIM MI?

Yatırımcılar altın fiyatları karşısında ''altın alalım mı?'' sorusunu sıkça araştırıyor. İslam Memiş ise şekilde yanıtladı: ''Gram altın bin 450-bin 500 aralığına, gram gümüş 18-19 aralığına, dolar 21-25 lira aralığına yükselmiş enstrümanlara girmiş, gireyim mi diye soranlara yapılacak bir şey yok. Bugün çarşı pazar karışık. Anlatacak mantıklı bir şey de yok. Anlatılanlar zamanında anlatıldı. Hamlesini yapan zamanında yaptı. Diğerleri oturup izlemeli." ifadelerine yer verdi.

Altında büyük deprem! Taş üstünde taş kalmadı! 13 ay sonra bir ilk yaşanıyor! 

Altın için çılgın tahmin geldi! Sene sonuna kadar bu rakam kesin görülecek! 1 gramı bile olan yerinde duramayacak

Elimizdeki dolarları bozduralım mı? Seçim sonrasında dolar bu kadar olacak! Yatırımcılar şimdiden hazırlanın