Kent Haberleri

Elinde altını olanlar hemen planınızı yapın! Tuzağa düşmeyin! Cuma günü yer yerinden oynayacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın ile ilgili yeni gelişmeleri yatırımcılar ile paylaşarak cuma gününü işaret etti. Piyasalarda hareketli gelişmeler yaşanacak ve adeta yer yerinde oynayacak. İşte İslam Memiş yorumu... Piyasalarda cuma günü hareketlilik beklenirken, yatırımcıları altın fiyatlarındaki düşüş tuzaklarına düşmemeleri konusunda ayrıca uyardı

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları cuma günü için uyardı ve planlarını ona göre yapmalarını söyledi. Piyasalarda cuma günü hareketlilik beklenirken, yatırımcıları altın fiyatlarındaki düşüş tuzaklarına düşmemeleri konusunda ayrıca uyardı. İşte merak edilenler.

KRİTİK GELİŞMELER

İslam Memiş, bu hafta piyasalarda çok kritik gelişmelerin yaşanacağının altını çizdi ve gün gün hangi gelişmelerin yaşanacağını açıkladı. Memiş, ''ABD’de 3.çeyrek büyüme verisi resesyon sürecinin devamı açısından önemli.

ABD ekonomisi bu yılın 1.çeyreğinde yüzde 0,9; 2.çeyreğinde 0,6 daralarak teknik resesyona girmişti. Yüzde 2 civarında bir büyüme bekleniyor. Geride bıraktığımız haftada 113,83 seviyesine yükselen dolar endeksi, haftayı 111,82 seviyesinden düşüşle tamamlamıştı.

Dolar endeksinin 110,80 seviyesine gerilemesi beklenebilir.  Avrupa Merkez Bankası (ECB) ise faiz artırımına devam edeceğini önceden açıklamıştı. ECB’nin Ekim toplantısında 75 baz puan faiz artırması bekleniyor.

Geride bıraktığımız haftayı 0,9862 seviyesinden tamamlayan euro/dolar paritesinin 1,00 seviyesinin üzerini test edip etmeyeceğini takip edeceğiz. Genel görünümün bu hafta için pozitif olduğunu düşünüyorum.'' dedi.

 

TUZAĞA DÜŞMEYİN

Elinde altın olanları uyaran Memiş, yatırımcıların şimdiden hazırlıklarını yapmalarını söyledi. Altın fiyatlarında meydana gelen düşüşlerde tuzağa düşmemeleri konusunda uyaran Memiş şu ifadeleri kullandı: ''Altın ve gümüş fiyatları geçen haftayı yükselişle tamamladığını gördük.

Cuma günü tuzak düşüşle yatırımcısını ters köşeye yatırdı. Panikle satış yapanların zarar ettirdi. Altının ons fiyatı cuma günü 1.617 dolar seviyesine gerilemiş, sert bir dönüşle haftayı 1.657 dolar seviyesinden tamamlamıştı.

Teknik olarak ons altında 1.665 dolar direnci önemli. Yukarı yönlü kırılırsa 1.685 ve 1.705 dolar seviyelerini takip edeceğim. Cuma günü 1,82’lik yükselişle tamamlayan altının ons fiyatında görünüm pozitif.  Gram altında, bu hafta 1.038 TL seviyesini, direnç seviyesini takip edeceğim. '' dedi. 

Altında düğüm çözülüyor! İki dev banka peş peşe açıkladı! Bu rakamlar ne görüldü ne duyuldu! Aklınız çıkacak

Gram altın için rekor rakam netleşti! Siz siz olun elinizdeki altınları satmayın

Altın fiyatları yerle bir oldu! Bu rakamları görenlerin ağzını açık kaldı! Bakmayan kalmasın! Güncel altın fiyatları