29 / 04 / 2024

Elinde altını olanlara çok önemli uyarı! Bu bilgi olmadan sakın kuyumcuya gitmeyin

Elinde altını olanlara çok önemli uyarı! Bu bilgi olmadan sakın kuyumcuya gitmeyin

Ons altın bugün en yüksek 1.974,71 dolar, en düşük ise 1.972,96 dolar seviyesini gördü. Analistler ise küresel piyasalardaki dalgalanmanın devam edeceğini ve elinde altını olanların temkinli durması gerektiğini belirtti.



Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş, dünya ekonomisini de derinden sarstı. Petrol ve emtia fiyatlarında ciddi oranda yükselme meydana geldi. Koronavirüs salgınının başından bu yana değeri artan altın da yükselişini sürdürdü. Ancak elinde altını olanlara dikkat çeken bir uyarı geldi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön