Kent Haberleri

Elinde avucunda altın olanlar aman dikkat! Altının Efendisi İslam Memiş resmen tek tek duyurdu! Hemen bakın!

Elinde avucunda altın olanlar aman dikkat... Gram altın bir düşecek iki çıkacak diyen Altının Efendisi İslam Memiş resmen tek tek duyurdu... Hemen bakın...Altının Efendisi olarak bilinen İslam Memiş "tuzağa düşmeyin" dedi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcıları için yine çok önemli uyarılar yaptı. Altının Efendisi olarak bilinen İslam Memiş "tuzağa düşmeyin" dedi.

Elinde avucunda altın olanlar aman dikkat... Gram altın bir düşecek iki çıkacak diyen Altının Efendisi İslam Memiş resmen tek tek duyurdu... Hemen bakın...

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre, gram altın 1200 liraya yükselerek, tüm zamanların rekorunu kırdı. Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yükselişten sonra tuzağa düşmeyin diyerek önemli uyarılar yaptı. İslam Memiş, "Gram altın bir düşerse iki çıkacak" diye konuştu.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ABD'de patlak veren banka iflaslarından sonra Ons altındaki yükselişle beraber gram altın fiyatları da rekor üstüne rekor kırdı. Verilen detaylara göre, kesintisiz 5 hafta düşüş trendinden sonra gram altın da 1200 TL'yi aştı. 

Elinde avucunda altın olanlar aman dikkat... Gram altın bir düşecek iki çıkacak diyen Altının Efendisi İslam Memiş resmen tek tek duyurdu... Hemen bakın...

Verilen detaylara göre, yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altının daha fazla yükselmeyeceğini düşünerek, yüksek seviyede satış yapmayı planlayan altın sahiplerine de Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten "sakın bu hataya düşmeyin" uyarıları geldi. 

SAKIN BU TUZAĞA DÜŞMEYİN! GRAM ALTIN BİR DÜŞERSE İKİ ÇIKACAK!

Yaptığı açıklamada yaşanan yükselişlerin süreceğini söyleyen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altının yükseliş yolunun uzun ve istikrarlı olacağını söyledi. İslam Memiş açıklamasında önümüzdeki süreçte bir fiyat dengelemesi yaşanabileceğini ve altında ufak çaplı düşüş hareketlerinin gözlemlenebileceğine değinerek, "Yine de bir düşen altın iki yükselecek, 2023 altının yılı olacak" dedi.

Yaptığı açıklamada her dönemde yapılan bu dengelemelerde panik havasına girenlerin kaybettiğini dile getiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Eğer ilk fiyat düşüşünde altınınızı satarsanız, gelecek yükseliş dalgasında pişman olursunuz" diye konuştu.

Gümüş, yatırımcısını zengin mi edecek? Her tahmini tek tek çıkan İslam Memiş açıkladı! Hemen bakın!

Euro yükselecek mi yoksa düşecek mi sorusunun yanıtı İslam Memiş'ten geldi! Elinde Euro olanlar aman dikkat!

Altın fiyatlarında ne rüzgar ne fırtına resmen kasırga geldi! İşte 19 Mart 2023 altın fiyatları! Hemen bakın!