Kent Haberleri

Elinde avucunda altın olanlar hemen bakın! Altının piri İslam Memiş son kez uyardı! 2 vakte kadar kıyamet kopacak!

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altının piri İslam Memiş, elinde avucunda altın olanları son kez uyardı. 2 vakte kadar kıyamet kopacak! Yatırımcılar altın fiyatları yükselir mi, düşer mi gram altın ne kadar olur? sorularının yanıtları merak ediliyor

Altn fiyatları güne yükselişle başlarken, yatırımcılar ve altın almak isteyenler altın fiyatlarındaki yükselişlerin devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Yatırımcılar altın fiyatları yükselir mi, düşer mi gram altın ne kadar olur? sorularının yanıtları merak ediliyor. Bu soruların yanıtları ile birlikte uzmanların altın yorumlarını da takip ediyor.

Altının piri İslam Memiş elinde avucunda altın olanları son kez uyardı.  2 vakte kadar kıyamet kopacak! Hemen bakın...

ELİNDE AVUCUNDA ALTIN OLANLAR HEMEN BAKIN!

Altının piri İslam Memiş'ten son dakik altın yorumu geldi. Geçen sene altının  yatırımcısına çok kazandıran yatırım aracı olduğunu söyleyedi.

2023 yılına hareketli bir giriş yapan altın fiyatları ise ani çıkışlar sergilemeye devam ediyor. İslam Memiş yatırımcıları son kez uyararak rakam açıklamasında bulundu.
 Gram altının 1130 lira seviyesini kırdığını söyleyen Memiş, mart sonun nisan başı gibi beklentisinin 1500 lira olduğunu açıkladı. 

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI 11 OCAK 2023!

11 Ocak Çarşamba altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip edilmeye devam ediyor. Yatırımcılar ve altın almak isteyenler güncel son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bugün güne yukarı yönlü başladı. Ons altın 1885 dolara kadar yükselerek yeni bir rekora imza attı.

Gram altın da ons altından aldığı destek ile rekor denemelerine devam ederek 1158 liradan satışa sunuluyor. Çeyrek altın 1894 lira, yarım altın 3789 lira, tam altın 7548 lira, Ata altın 7744 liradan, Atabeşli 38,646 liradan, gremse altın ise 18,855 liradan satılıyor.

Altın fiyatları rekora doymuyor! Tüm zamanların en yüksek rakamı görüldü! Acil bakın! 11 Ocak canlı altın fiyatları

Dolarlarımızı bozduralım mı? Aynı anda peş peşe farklı rakam geldi! Rakamları görenlerin beyni yanacak!

İslam Memiş altın için alım fırsatını açıkladı! Gram altın tam bu kadar olduğunda hemen alın! Elinizi çabuk tutun!