Kent Haberleri

Elinde dolar olanlar acil baksın! Dolar 7 gün sonra tam bu kadar olacak! Treni kaçıran pişman olacak!

Dün Merkez Bankası faiz kararını açıkladı. Piyasalar Merkez Bankası faiz kararına çevrilirken dolar karar öncesi yükselirken karar sonrası düşmeye başladı. ''Dolar ne olacak?'' sorusunun yanıtını arayanlara 7 gün sonrası için dolar tahmini geldi. Dolar almak veya satmak isteyen yatırımcılar tarafından araştırılıyor

Dolar kuru son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Dolar almak veya satmak isteyen yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Dün Merkez bankası faiz kararı sonrası dolar/TL kuru aşağı yönlü hareket etmeye başladı.

Milyonlarca kişi dolar ne zaman yükselecek, dolar ne olur? sorularının yanıtlarını aratıyor. Ekonomistlerden doların yönü ve tarihi ile ilgili açıklama geldi. Elinde dolar olanlar acil baksın! Dolar için tarih ve rakam belli oldu! Treni kaçıran pişman olacak!

DOLAR 7 GÜN SONRA TAM BU KADAR OLACAK!

Doların ne zaman kça lira olacağına dair açıklama Ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. Selçuk Geçer, doların ne kadar olacağını açıkladı.Selçuk Geçer doların 7 gün sonra 20 TL olacağını açıkladı. 

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI AÇIKLANDI!

Merkez Bankası faiz kararını dün açıkladı. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası(TCMB) Para Politikası faz kararı bugün saat 14.00'te açıklandı. Merkez Bankası politika faizi beklentiler doğrultusunda yüzde 9 oranında sabit tuttu.

PPK geçtiğimiz ay politika faizini 150 baz puan düşürerek yüzde 9 seviyesine çekmişti. Son 4 toplantıda toplamda 500 baz puanlık faiz indirimi yapılırken, politika faizi böylece Ağustos 2020 yılından  bu yana ilk kez tek haneye gerilemiş oldu.

 

DOLARDA SON DURUM!

Dolar/TL kuru son dakika gelişmeleri yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kuru alış 18,81 lira, satış fiyatı 18,84 lira seviyesinden işlem görüyor. Euro dolar paritesi 1,0614 seviyesinden değerleniyor. Dolar endeksi dün 103 seviyesinde iken bugün 104,35 seviyesine geldi. Aynı dakikalarda euro/TL kuru alış fiyatı 19,93 lira, satış fiyatı 20,004 lira seviyesinden işlem görüyor.

Piyasa Dehası İslam Memiş'ten doları olanlara son dakika uyarısı! 2023'te aman buna dikkat!

Altın frene bastı! Bu rakamları görenler hayrete düştü! Elinde altını olan acil baksın! 23 Aralık 2022 altın fiyatları