Altın & Dolar

Elinde dolar olanlar acil baksın! İslam Memiş çarşamba gününü işaret etti! Dolar ne kadar olacak?

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde dolar olanlara seslenerek Çarşambayı işaret etti. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolar rekor kırarken uzmanlardan dolar tahminleri gelmeye başladı

Dolar/TL kuru rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Dolar rekor kırarken uzmanlardan dolar tahminleri gelmeye başladı. Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde dolar olanlara seslenelerek, yatırımcıları uyardı. İslam Memiş dolar konusunda çarşamba gününü işare etti. Peki çarşamba günü dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi? Elinde dolar olanlar acil baksın...

DOLARI OLANLAR ÇARŞAMBA GÜNÜNE DİKKAT!

İslam Memiş bu haftada piyasalarda oldukça hareketli anların yaşanacağını söyleyerek, ekonomi yönetiminin yeni yol haritasını ve TL’nin performansının takip edileceğini açıkladı. Yurt dışı piyasalarda ise Fed, ECB ve Boj faiz kararları takip edilecek.

Geçen haftayı 23,38 liradan tamamlayan dolar/TL kuru yükselmeye devam edecek mi, yeni ekonomi yönetimi açıklama yapacak mı gibi soruların cevapları merak ediliyor.

ABD’de salı, Avrupa’da cuma günü açıklanacak enflasyon verileri küresel piyasalar açısından oldukça kritik önem taşıyor.

Bir önceki toplantısında 25 baz puan faiz artıran Fed’den Haziran toplantısında faizleri artırması beklenmiyor.

Fed kararından sonra Başkan Jerome Powell’ın saat 21.30’daki açıklamaları piyasalar açısından önemli.

Para piyasası uzmanı İslam Memiş doların 25 TL seviyesine kadar yükseleceğini söyledi. 

Bugün dolar ne kadar? Dolar/TL kuru kaç lira oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı kaç lira? Son dakika dolar/TL kuru...

DOLARDA SON DURUM! 13 HAZİRAN SALI DOLAR/TL KURU

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar/TL kuru bugün de güne yükselişle başladı. Dolar/TL kuru alış fiyatı 23,64 TL, satış fiyatı ise 23,67 TL'den işlem görüyor.

Altın fiyatları yükselişte! Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram ve çeyrek altın kaç lira? 13 Haziran altın fiyatları

Dolar 24 TL sınırına yaklaştı! Gümbür gümbür geliyor! Yatırımcılar o günü bekliyor