Kent Haberleri

Elinde dolar olanlar bu hafta sakın bunu yapmayın! Uzman isim ilk kez açıkladı!  Bakmayan çok pişman olacak

Piyasa Uzmanı İslam Memiş, elinde dolar olan vatandaşları uyararak, ''bu hafta sakın bunu yapmayın'' dedi. Yatırımcılar ve elinde dolar olanlar konun ayrıntılarını araştırmaya başladı. İşte merak edilen o detaylar... Özellikle elinde dolar olanlara seslenen Memiş ''bu hafta sakın bunu yapmayın'' diyerek uyarılarda bulundu

Piyasa Uzmanı İslam Memiş, piyasalara yönelik kritik açıklamalarda bulundu. Özellikle elinde dolar olanlara seslenen Memiş ''bu hafta sakın bunu yapmayın'' diyerek uyarılarda bulundu.

Ay sonunun gelmesi ile küresel piyasalarda iyimserlik devam ediyor. Tüm piyasalarda sakin bir seyir hakim olduğunu belirten Memiş ilk kez şu açıklamalarda bulundu...

İLK KEZ AÇIKLADI...

İslam Memiş, Çin'in piyasalardaki seyri bozabileceğini söyleyerek ilk kez şu açıkalmalarda bulundu: ''Çin’de “sıfır kovid” politikasına karşı protestolar artarak devam ediyor.

Küresel piyasalar, hem Çin’den gelen görüntülerden rahatsız hem de protestoların büyüyeceğinden endişeli. Dolar, Yen ve ABD tahvilleri gibi enstrümanlara alımlar, hisse ve emtia piyasalarında satışlar geliyor.

Petrol, altın, gümüş, kripto paralar ve pariteler ondan sebep haftaya düşüşle başladı.'' diyerek özellikle elinde dolar olanların yapmaması gereken hamleyi açıkladı.

ELİNDE DOLAR OLANLAR SAKIN BUNU YAPMAYIN

İslam Memiş, yatırımcıları uyararak sakın bunu yapmayın dedi. Memiş: ''Dolar endeksi’nin 106 seviyesinin üzerine yükselmesi, doların haftaya değer artışlarıyla başlamasına neden oldu.

Ekran fiyatıyla serbest piyasalar arasında yine fark olduğunu belirtmek isterim. Satış yapmak isteyenler bu farkı kesinlikle takip etmeli, ucuza satmamalı!'' dedi. 

DOLARDA SON DURUM

Son dakika dolar kuru milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ve dolar almak isteyenler 28 Kasım Pazartesi günü doların ne kadar olduğunu araştırıyor.

Dolar/TL alış fiyatı 18,67 lira, satış fiyatı ise 18,68 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru 19,51 liradan alınıp, 19,57 liradans satılıyor.  Euro dolar paritesi ise 1,0474 seviyesinde değerleniyor. Dolar endeksi ise bugün 106 seviyesinde işlem göeüyor.