Kent Haberleri

Elinde dolar olanlara son uyarı! Selçuk Geçer doların roket gibi fırlayacağı tarihi açıkladı! Kemerlerinizi bağlayın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların roket gibi fırlayacağı tarihi açıklarken, elinde dolar olanları son kez uyardı. Kemerlerinizi bağlayın, işte o gün geliyor... Yatırımcılara son kez seslen Geçer, doların roket gibi fırlayacağı tarihi açıkladı ve hazır olmaları konsunda uyardı

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomzit Selçuk Geçer, yatırımcıları her açıklamasında uyararak doların yükseleceğini söyledi. Yatırımcılara son kez seslen Geçer, doların roket gibi fırlayacağı tarihi açıkladı ve hazır olmaları konsunda uyardı. Kemerlerinizi bağlayı...

DOLAR O TARİHTE ROKET GİBİ FIRLAYACAK!

Son günlerde dolar endeksi değer kaybetmeye başladı. 104 seviyesine kadar gerileyen endeks doların diğer para birimleri karşısında değer kaybetmesine neden oldu. Bu durum karşısında endişelenen dolar yatırımcıları dolar ne zaman yükselişe geçecek sorusunu araştıyor. Selçuk Geçer ise dolar için yatırımcıları son  kez uyararak doların ne zaman yükselişe geçeceğini açıkladı. Selçuk Geçer, doların 2023 senesinin ilk zamanlarında 25-26 TL seviyelerinde olacağını açıkladı.

FED FAİZ KARARI BEKLENİYOR!

Piyasaların gözü  13-14 Aralık tarihlerinde açıklanacak olan Fed faiz kararına çevridli. Fed'in faiz kararı doların yönü açısından kritik öneme sahipken milyonlarca kişi bu tarihe odaklanmış durumda. ABD Merkez Bankası faiz kararının ne yönde açıklayacağı henüz belli olmasa da ekonomistlerden tahminler gelmeye başladı.

Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell faizle ilgili şu açıklamayı yaptı: ''Para politikasının sınırlayıcı etkilerinin tam olarak görülmesi zaman alacak. Bir noktada faiz artırım hızının yavaşlaması uygun olacak. Faiz oranlarında hala gitmemiz gereken biraz yol var. Faiz artırım hızını yavaşlatmak için enflasyonun aşağı geldiğini görmemiz gerekmiyor.'' dedi. 

DOLARDA SON DAKİKA GELİŞMESİ!

Dolarda son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından serbest piyasalarda takip ediliyor. Dolar kuru  8 Aralık günü de yatay seyrine devam ediyor.

Dolar/TL kuru an itibariyle 18,71 liradan alınıp, 18,72 liradan satışa sunuluyor. Dolar endeksi ise şu dakikalarda 105,05'ten işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru 19,71 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi ise 1,0526 seviyesinde değerleniyor.

Elinde dolar, altın, euro, sterlin, gümüş olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! İslam Memiş, peş peşe rakam verdi!

Altın fiyatlarının 7 gün sonra ne kadar olacağı ortaya çıktı! Uzman Hatice Kolçak o rakamları açıkladı! Aklınız gidecek!

Amerika Merkez Bankası açıkladı! Dolar 5 gün sonra böyle olacak! Yastık altında doları olanlar planınızı yapın!