Kent Haberleri

Elinde dolar ve Euro olanlar için çanlar çalıyor! Selçuk Geçer teker teker uyardı! Bu son dakika açıklamasına bir bakın!

Tahminleri ve açıklamalarıyla dikkat çeken Selçuk Geçer resmi twitter hesabı üzerinden Amerika Merkez Bankası'nın (FED) Kasım ayına ilişkin korkutan bir paylaşım gerçekleştirdi. Şimdi çanlar elinde dolar ve Euro olanlar için çalıyor. Hemen bir bakın...Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, gözler dolar ve euroya dönerken Selçuk Geçer'den ortalığı karıştıracak bir tahmin geldi

Tahminleri ve açıklamalarıyla dikkat çeken Selçuk Geçer resmi twitter hesabı üzerinden Amerika Merkez Bankası'nın (FED) Kasım ayına ilişkin korkutan bir paylaşım gerçekleştirdi. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, gözler dolar ve euroya dönerken Selçuk Geçer'den ortalığı karıştıracak bir tahmin geldi.

Çanlar şimdi elinde dolar ve Euro olanlar için çalıyor! Selçuk Geçer'den son dakika uyarısı geldi! Hemen bir bakın...

Karar'da yer alan detaylara göre, FED'in faiz kararına kısa bir zaman kalmışken piyasalarda hareketlilik de yaşanmaya başladı. Uzmanlardan da  konu ile ilgili teker teker değerlendirmeler gelmeye başladı. Tahminleri ve açıklamalarıyla elinde dolar olanları ya da dolar almak isteyenlerin radarına giren Selçuk Geçer'den ise faiz kararına ilişkin "Ortalık karışacak" uyarısı geldi.

SELÇUK GEÇER'DEN KORKUTAN SON DAKİKA PAYLAŞIMI

Konu ile ilgili olarak verilen son dakika detaylara göre, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Selçuk Geçer, FED'in Kasın ayı faiz kararına ilişkin korkutan bir tweet atarak önemli açıklamalar yaptı. Geçer, "FED 75 baz puan faiz arttıracak. Ama piyasa bu faizden etkilenmeyecek. Asıl fırtına Powell konuşurken kopacak...Şahin söylem ortalığı kırıp geçirecek !!!" dedi ve herkesi de şaşırttı.

DOLARDA SON DURUM  NE 28 EKİM 2022?

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kurunda son durum merak ediliyor ve araştırılıyor. Çarşamba günü euro dolar paritesinin yükselişe geçmesi ile euro ve dolar yeniden eşitlendi.

Diğer bir taraftan dolar endeksi 109 seviyesine kadar geriledi. Bugün ise dolar endeksi 110 seviyesinde işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 0,997 bandında değerleniyor. Dolar/TL kuru bugün alış fiyatı 18,60 TL, satış fiyatı 18,65 TL seviyesinden işlem görüyor.

1 Ocak 2023 emekli zammını duyan şok oldu! 3 aylık hesaplamada şok deprem! Bağ-Kur, SSK, Emekli Sandığı zammına bakın!

12 ay boyunca hesaplara tam 1.250 lira yatacak! Peş peşe verilecek Aile Destek Programı ödemelerini sakın kaçırmayın!

Altının 5 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Bu rakamı duyan olduğu yerde kalakaldı! Hemen bir göz atın