Ekonomi

Elinde euro olanlar acil baksın! Euro 15 gün sonra böyle olacak

Elinde euro olan vatandaşlar euro kurundaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Euro almak ve bozdurmak isteyen vatandaşlar euro kuru bugün ne kadar? Euro bugün kaç TL? Euro ne olacak gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. İşte merak edilenler... Euro dolar karşısında değer kaybederken yatırımcılar euronun bugün ve ilerleyen günlerde ne kadar olacağını araştırıyor

Milyonlarca yatırımcı euro kurundaki son dakika gelişmeleri merak ediyor. Euro dolar karşısında değer kaybederken yatırımcılar euronun bugün ve ilerleyen günlerde ne kadar olacağını araştırıyor.

Altın ve Piyasa Uzmanı islam memiş, euronun dolar karşısında düşüşlerini değerlendirerek Memiş; "Bu düşüşlerin kalıcı olacağını ben tahmin etmiyorum'' dedi ve euronun 15 gün sonra nasıl oalcağını açıkladı. İşte merak edilenler...

İslam Memiş değer kayıplarının sadece euro bazlı değşl sterlinde de büyük kayıpların yaşandığını şöyle açıkladı : ''Euro / Dolar paritesi 1 seviyesinin altında 0.99 seviyesinde. Yani artık dönem Euro/Dolar dönemi değil. Dolar / Euro dönemi başladı. Dolar Euro'nun üzerine yükseldi..

Şu an serbest piyasalarda Kapalı Çarşı piyasasında Dolar'ın satış kuru 18,25 TL ancak Euro'nun satış kuru 18,11 TL. Yani Euro, Dolar'a kıyasla daha alt seviyelerde işlem görmeye devam ediyor. Muhtemelen şu anda 0.99 seviyesinde olan parite 0.80'lere kadar gerileyebilir teknik olarak.

Euro bölgesindeki ekonomik kriz, Rusya'nın ambargoları veya yaptırım kararlarıyla birlikte misilleme yapması, Avrupa'da biraz daha belirsizliğin artması gibi etkenler Euro tarafını olumsuz yönde etkiliyor.

Sadece Euro değil, Dolar'ın karşısında Sterlin de değer kaybetti. Sterlin / Dolar paritesi 1,37'den 1,17'ye kadar geriledi. Dolar karşısında her şey yerle duman oldu diyebiliriz. '' dedi.

EURO 15 GÜN SONRA...

Piyasaların heyecanla beklediği FED faiz kararının ne olacağı merak ediliyor. Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş FED'in vereceği karar ile ilgili şu yorumda bulundu:  ''Muhtemelen 50 ya da 75 baz puan bir faiz artırımıyla bu politikasına devam edecek. Euro'da ister istemez Eylül ayının ortasına kadar bu değer kayıpları devam edecek.'' dedi.

Peki euro bugün ne kadar? Euro kuru kaç lira? Euro ne kadar oldu? İşte son dakika euro/TL kuru...

ELİNDE EURO OLANLAR DİKKAT

Euro kuru bugün güne 0,51 yükselişle başladı. Euro alış fiyatı bugün 18,17 TLİ satış fiyatı ise 18,27 TL seviyesinde işlem görüyor.

Euro kurunda flaş gelişme! Euro bugün ne kadar oldu? İşte son dakika euro kuru

Kıyıda köşede 1 eurosu bile olan çok acil baksın! Euro/TL kurunda son dakika 29 Ağustos 2022...
Euroda son dakika fırtınası! Euro bugün ne kadar? Euro kurunda son dakika 28 Ağustos 2022