Kent Haberleri

Elinde euro olanlar gardınızı alın! Geri sayım başladı! Avrupa Merkez Bankası peş peşe açıkladı!

Euro için Avrupa Merkez Bankası'nın faiz kararı bekleniyor. Geri sayım başladı. Avrupa Merkez Bankası peş peşe açıkladı! Elinde euro olanlar gardınızı alın. ECB faizleri 25 baz puan artırmayı düşünürken, gözler euro kuruna çevrildi

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Mayıs ayında politika faizi için geri sayım başladı. ECB faizleri 25 baz puan artırmayı düşünürken, gözler euro kuruna çevrildi. Peki euro ne olur, yükselir mi düşer mi? Euro ne kadar olacak? Elinde euro olanlar gardınızı alın. 

AVRUPA MERKEZ BANKASI PEŞ PEŞE AÇIKLADI!

Avrupa Merkez Bankası faiz kararı 4 Mayıs'ta açıklanacak. Avrupa Merkez Bankası (ECB) geçtiğimiz 6 toplantıda da faizleri 50'şer baz puan artırmıştı. ECB Mayıs ayında politika faizini 25 baz puan artırmaya yakın hareket etse de karar henüz netleşmedi. ECB üyelerinin bu son düzlükte daha küçük adımlarla ilerlemenin daha güvenli olacağını değerlendiriyor.

EURO NE OLUR, EURO YÜKSELECEK Mİ DÜŞECEK Mİ?

Yatırımcılar ''euro ne olur? Euro yükselir mi, düşer mi? soruları merak konusu.
Para piyasası uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları euro kuru ile ilgili uyardı. Dolar mı euro mu? sorusuna yanıt olarak İslam Memiş ''ben olsam euro alırdım''diyerek, Euro kurunda yükselişlerlerin olacağını söyledi. Memiş orta ve uzun vadede euro yatırımcılarının kazançlı çıkacağını ve yaz aylarında euro dolar paritesinin 1,15'e kadar yükselebileceğini öngördü.

Uzman isim İslam Memiş dolar ile ilgili de şu ifadeleri kullandı: "Yıllar sonra dolar yatırımının kazandırmadığı anlaşılmış olacak" diyerek, birikimlerin euroda daha fazla değer kazanabileceğini söyledi ve doları bir yatırım aracı olarak görmediğinin altını çizdi.

Bugün euro ne kadar? Euro/TL kaç lira? Euro/TL kaç TL oldu? Euro bugün ne kadar oldu? Euro/TL kaç TL? 29 Nisan 2023 euro/TL kuru.

 

EURO BUGÜN NE KADAR? EURO/TL BUGÜN KAÇ LİRA? EURO NE KADAR OLDU?

29 Nisan 2023 euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Bugün euro/TL kuru güne düşüşle başladı. Euro 22,237 TL'den alınıp 22,381 TL'den satılıyor. Euro dolar paritesi 1,099 bandında hareket ediyor.

Altın fiyatları alev aldı! Yer yerinden oynadı! Bir gramı bile olan hemen baksın! 29 Nisan 2023 altın fiyatları

Dolarda 3 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak