Kent Haberleri

Elinde euro olanlar hemen baksın! 14 dev kurum peş peşe rakam verdi! Euro resmen böyle olacak

Euro dolar paritesi güne yüzde 0,24 artarak 1,0911 oldu. Elinde euro olanlar hemen baksın! 14 dev kurum peş peşe rakam verdi! Euro resmen bu kadar olacak. Yeni güne yüzde 0,24 yükselişle başlayan euro dolar paritesi bugün 1,0911 oldu

Euro dolar paritesi 25 Ocak Çarşamba günü de yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Yeni güne yüzde 0,24 yükselişle başlayan euro dolar paritesi bugün 1,0911 oldu. Yatırımcılar euro/TL kurunun ne kadar olacağını merak ediyor. Elinde euro olanlar hemen baksın! 14 dev kurum peş peşe rakam verdi! Euro resmen bu kadar olacak...

14 DEV KURUM RESMEN RAKAM VERDİ!

Euro dolar paritesindeki yükseliş hızla devam ediyor. Euro dolar paritesinin ne kadar olacağını yöenlik 14 dev kurumdan açıklama geldi. İçlerinde JP Morgan Chase'nin de olduğı 14 dev krurum euro dolar paritesi için peş peşe rakam verdi.

Kurumlar euro dolar paritesi için şu rakamları açıkladı: Cambridge Global 1,08,   Commerzbank
1,06, DZ Bank 1,06, Standart Chartered 1,04, Landesbank 1,08, NAB/BNZ 1,10, AFEX 1,05, Bank Julius Baer 1,09, Cinkciarz 1,07, JP Morgan Chase 1,10 rakamları paylaşıldı. Euro dolar paritesinde en yüksek 1,10 seviyesi verilirken yatırımcılar euronun ne kadar olacağını araştırıyor. 

Euro/TL kuru güne yüzde 0,15 yükselişle başladı. 2 Şubat'ta açıklacak olan Avrupa Merkez Bankası faiz kararı piyasalarda heeycanla bekleniyor. Bankanın faiz kararını 50 baz puan artırması bekleniyor. Kararın gerçekleşmesi halinde euro/TL kurunun 20 TL seviyeleri aşması bekleniyor.

AVRUPA MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NE ZAMAN?

Avrupa Merkez Bankası (ECB) yılın ilk kararını 2 Şubat günü açıklayacak. Piyasaların gözü 2 Şubat'a çevrilirken milyonlarca kişi euro kurunda son dakia gelişmeleri takip ediyor.

 Avrupa Merkez Bankası (ECB) baş ekonomisti Philip Lane, "Faizleri daha fazla artırmamız gerekiyor." dedi.

 Avrupa Merkez Bankası (ECB) baş ekonomisti Philip Lane,  "Faizleri geçen yıl daha normal seviyelere getirmemiz gerektiğinin oldukça açık olduğunu söyleyebilirdik ve şimdi faizleri (ekonomik büyümeyi) kısıtlayıcı düzeylere getirmemiz gerektiğini söylüyoruz." diye konuştu.

Peki euro/TL bugün ne kadar? Euro/TL kaç lira? 25 Ocak 2023 euro/TL kaç lira? Euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira?   25 Ocak 2023 euro/TL ne kadar? 

EURO/TL SON DAKİKA 25 OCAK 2023

Son dakika euro/TL kuru yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yatırımcılar ''euro bugün ne kadar, euro bugün kaç lira, euro bugün ne kadar oldu?'' sorularının yanıtlarını arama motorlarında aratıyor.

Euro/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı. Euro dolar paritesi bugün 1,090 olurken, euro/TL alış fiyatı 20,71 lira, satış fiyatı ise 20,78 liradan satışa sunuluyor.

Doların 6 gün sonra ne kadar olacağı ortaya çıktı! Sır gibi saklanıyordu! Görenler dilini yutacak! Son dakika dolar kuru

Altın fiyatlarında ters dalga! Altın alıp satacaklar hemen bakın! Rakamlar şok etti! 25 Ocak 2023 canlı altın fiyatları