Altın & Gümüş

Elinde euro olanlar hemen baksın! Tepe nokta şimdi göründü! Euro tam olarak bu kadar olacak

Euro kurunda yükselişler devam ederken son dakika yorum Barclays ve Deutsche Bank'tan geldi. Barclays ve Deutsche Bank euro için tepe noktayı açıkladı. Elinde euro olanlar hemen baksın, euro tam olarak bu kadar olacak. Euro geçtiğimiz hafta 19 TL seviyesi ile rekor kırarak yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor

Euro dolar karşısındaki güç hakimiyetine devam ediyor. Euro geçtiğimiz hafta 19 TL seviyesi ile rekor kırarak yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor.

Euro kurundaki son dakila gelişmeler milyonlarca kişinin odağında olmaya devam ederken son dakika açıklama Barclays ve Deutsche Bank'tan geldi. Euro için tepe noktayı açıklayan bankalar, euronun ne kadar olacağı açıkladı. Elinde euro olanlar hemen baksın, euro tam olarak bu kadar olacak.

TEPE NOKTA GÖRÜNDÜ

Barclays ve Deutsche Bank, ABD'de enflasyonun yavaşladığına ve iş gücü piyasasının zayıfladığına dikkat çekerek dolar kurunun euro karşısında bu yıl için göreceği tepe noktasınI açıkladı.

 

Deutsche Bank tarafından yayınlanan rapora göre euro dolar paritesinin bu yıl sonunda 1,05 ABD doları seviyesine toparlanması bekleniyor. Ayrıca iki dev banka toparlanmanın gelecek yıl da devam edeceğinin altını çizdi. Euro dolar paritesinin 1,05 olması durumunda euro/TL  kurunun da  19,66 TL olması öngörülüyor.

 

Gelecek yılın sonuna euro dolar paritesinin 1,10 seviyesinin üzerine yükseleceğini tahmin eden Deutsche Bank, bu seviyeye jeopolitik ortamda büyük bir değişiklik olmadan da ulaşabileceğini söyledi.

DOLAR GERİLEYECEK!

Barclays raporunda, doların 2023 ilk çeyrekte aşağı yönlü seyir izleyeceği yönünde daha önce yaptığı tahmini 2022 dördüncü çeyrek olarak revize etti. Barclays 2022 sonu için euro dolar parite tahminini 0,97'den 1,03 olarak revize etti.

 
DOLAR VE EURODA SON DURUM!

Dolar/TL ve Euro/TL kurundaki son dakika gelişmeler merak ediliyor. Dolar alış fiyatı şu dakikalarda 18,69 lira, satış fiyatı ise 18,71 TL. Euro alış fiyatı 19,23 lira, satış fiyatı ise 19,29 lira seviyesinde işlem görüyor. Euro dolar paritesi şu dakikalarda 1,03  seviyesinde. Dolar endeksi aynı dakikalarda 107'ye yükseldi.

Euronun yönü resmen belli oldu! Uzmanlar açıkladı! Yastık altında euro saklayanlar çabuk bakın

''Euro kurunda daha fiyatlanmamış bir alan var'' diyen uzmanlardan çarpıcı yorum geldi! Euro ne kadar olacak? 

Euro fiyatı yükseliyor! Yastık altı kabardıkça kabarıyor! Sadece 1 euronuz bile varsa acele edin