Kent Haberleri

Elinde euro olanlar hemen harekete geçsin! Euro 2 gün sonra bu kadar olacak! Cebinde 1 euro bile olanlar hemen baksın!

Euro kurunda son dakika gelişmeler yurt içi ve yurt dışı piyasalarda yakından takip edilirken, euro kurunun 2 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu.  Cebinde 1 euro bile olanlar hemen baksın! Euro kuru dolar karşısında değer kazanarak yükselirken, euronun 2 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu

Euro kurunda son durum yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Euro kuru dolar karşısında değer kazanarak yükselirken, euronun 2 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu. Cebinde 1 euro bile olanlar hemen baksın!

EURO 2 GÜN SONRA BU KADAR OLACAK!

Avrupa Merkez Bankası 15 Aralık 2022 tarihinde faiz kararını açıklayacak. Karar sonrası euro kurunun yönü resmen belli olacak. Karar ile ilgili net açıklamalarda bulunan; Christine Lagarde, enflasyonu orta vadeli hedef olan yüzde 2 seviyesine düşürme konusunda emin olduklarını, bunun için de faizleri daha da artırmayı planladıklarını söyledi. Faizlerin artması ile euronun da yükselmesi bekleniyor. 

Euro/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe yukarı yönlü başladı. Yatırımcılar ve euro almak isteyenler euro ne kadar? Euro yükselecek mi düşecek mi? sorularının yanıtlarını merak ediyor. Cebinde 1 uro bile olanlar hemen baksın!

Piyasaların dört gözle beklediği Merkez Bankası faiz kararı 2 gün sonra açıklanacak. Karardan sonra euronun yönü tamamen belli olacak. Yatırımcılar euro yükselecek mi, düşecek mi? sorularınını yanıtlarını araştırıyor. 

Piyasa Kahini İslam Memiş, euro kurunun yükselişe geçeceğini ve euro dolar paritesinin 1,06 seviyelerine kadar  yükselmesi bekleniyor. 

EURO KURUNDA SON DURUM!

Euro kuurunda son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor.  Yatırımcılar yurt içi ve yurt dışı piyasalarda euro bugün ne kadar? Euro kaç lira? 13 Aralık 2022 euro kaç TL? sorularının yantlarını araştırıyor. Euro haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı.Euro/TL alış fiyatı 19,68 lira, satış fiyatı 19,72 liradans atılıyor. Euro dolar paritesi 1,054 seviyesinde değerleniyor. 

Piyasaların gözü euro dolar paritesine çevrildi! Euro dolar paritesi yükselemeye devam edecek mi?

Avrupa Merkez Bankası ilk sinyali verdi! Euro 3 gün sonra böyle olacak! 1 eurosu bile olanlar hemen bakın!

Euro'nun 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı! Bu rakamları görenlerin resmen aklı başından gitti! Hemen bakın!