Kent Haberleri

Elinde euro olanlara acil uyarı geldi! Sakın bunu yapmayın! Euro bu seviyeyi görecek!

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş döviz almak isteyenlere euroyu işaret etti. Elinde euro olanlara ise acil uyarı geldi, sakın bunu yapmayın! Euro bu seviyeyi görecek. Dün Avrupa Merkez Bankası, faizleri 25 baz puan artırdı

Avrupa Merkez Bankası faiz kararından sonra euro/TL kurunda yükselişler görüldü. Dün Avrupa Merkez Bankası, faizleri 25 baz puan artırdı. Karar sonrası gözler euroya çevrilirken yatırımcılara acil uyarı geldi. Yükseliş karşısında heyecanlanan yatırımcılar eurolarını bzodurmak istedi. Para piyasaları uzmanı İslam Memiş ise elinde euro olanlara sesneleren ''sakın bunu yapmayın'' dedi ve euronun geleceği seviyeyi açıkladı.

ELİNDE EURO OLANLARA ACİL UYARI!

Yağtığı açıklamalar ve tahminlerin birer tavisye olmadığının altını çizen İslam Memiş, önümüzdeki hafta Merkez Bankası faiz kararını açıklayacağını belirterek, faizleri artıracağını açıkladı. Yol haritasında herhangi bir değişklik olmadığın belirten Memiş, dolar kurundaki yükselişlerin kalıcı olmayacağını söyledi. Bu yüzden elinde euro olanları uyaran Memiş, döviz almak isteyenlere dolar değil euroyu önerdi.

EURO BU SEVİYEYE GELECEK!

Memiş, euronun geleceği seviyeyi açıkladı: Avro TL kuru 25,67 lira seviyesinde Euro Dolar paritesi 1,08 seviyesinin üzerinde tutunmaya devam ediyor.

Burada tekrar kısa vadede 1,08 seviyesinin altını test ediyor.

Oradan tekrar çıkıyor.

Yine bu yaz için Euro Dolar paritesinde 1,15 seviyesini beklemeye devam ediyoruz. Yol haritamızda bir değişiklik yok.'' dedi. 

SAKIN BUNU YAPMAYIN!

İslam Memiş yatırmcılar için endişelendiğini belirterek ''Bugünkü değerlerden ben korkuyorum, ürktüm, korktum, endişeliyim, rahat edemiyorum, dolar almalıyım diyen arkadaşlarımıza euronun daha ucuz olduğunu söyleyebilirim.'' diyerek dolar yerine euro almaları konusunda uyarıda bulundu.

EURO/TL BUGÜN NE KADAR? SON DAKİKA EURO/TL KURU

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Yatırımcılar son dakika döviz kurlarını merak ediyor. Bu hafta merkez bankaların kararları döviz kurları üzerinde etkili oldu.

Euro/TL kuru bugün 25,58 lira, 25,79 TL'den satılıyor. Euro dolar paritesi ise 1,0950 bandında hareket ediyor.

Altın fiyatları resmen tuzla buz oldu! Elinde altını olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! 16 Haziran Cuma altın fiyatları

Dolar 5 gün sonra net bu olacak! Geri sayım başladı! Dolar borcu olanlar bu haberi okumadan hamle yapmayın