Altın & Gümüş

Elinde gümüş olanlar bu haber sizin için! Altın Kahini İslam Memiş peş peşe açıkladı! Gümüş için rekor rakam geldi!

Gümüş yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken Altın Kahini İslam Memiş'ten rekor rakam açıklaması geldi. Elinde gümüş olanlar bu haber sizin için!  İslam Memiş, gümüş için rekor rakam açıklaması yaptı

Altın Kahini İslam Memiş elinde gümüş olan yatırımcıları uyararak peş peşe açıklamalarda bulundu. İslam Memiş, gümüş için rekor rakam açıklaması yaptı. Elinde gümüş olanlar bu haber sizin için...

ELİNDE GÜMÜŞ OLANLAR BU HABER SİZİN İÇİN!

Gümüş yatırımcıları ''gümüş fiyatları yükselir mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını  merak ediyor. Elinde gümüş olan yatırımcılar için İslam Memişi kritik açıklamalarda bulunudu. Gümüş fiyatlarının yükseleceğini belirten Memiş rekor rakam açıklamasında bulundu.

GÜMÜŞ FİYATLARINDA REKOR RAKAM!

Gümüş fiyatlarındaki yükselişler için bu daha başlangıç diyen Memiş gümüş fiyatları için rekor rakamı açıkladı.

İslam Memiş: ''Gümüş onsu 24 dolar üstünü gördü. 24 ve 26 demiştim. 26 dolar seviyesi kırıldıktan sonra artık 30-40 dolar seviyelerinin önü açılmış olacak. 26 dolar kırıldıktan sonra çarşı pazar karışacak.

Gümüş yatırımcısını gözü aydın. 8 ay boyunca gümüşte nereden girdim diyordunuz. Daha önceki yorumlarımda, yılın son çeyreği ilk çeyreğine benzeyebilir dedim. Gümüş yine altından fazla getiri sağladı.

14 TL seviyesinde bir gram gümüş fiyatı var. Gümüş kraldır, gerisi teferruattır. Gümüşte yeni rekorlar göreceğiz. Bizim seviyemiz, 20 TL seviyesiydi.

Bu seviye gelince farklı bir enstrümana geçiş yapacağız. O yüzden gümüşün gram ve ons fiyatındaki 40 dolar ve 20 TL seviyeleri önemli. Ben sözümü tutuyor ve beklemeye devam ediyorum.

Gümüşü de gördük, altını da gördük, coşku daha yeni başladı. Bunlar fragman, devamı gelecek.'' dedi.

GÜMÜŞ FİYATLARI SON DAKİKA!

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu merak edip araştırıyor. Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Bugün gümüş kaç lira? Gümüş kaç TL oldu? sorularının cevapları merak ediliyor.

Gümüş fiyatları bugün güne yükselişle başladı. Gümüşün ons fiyatı 23,60 dolar iken gram gümüş alış fiyatı 14,096 lira, satış fiyatı ise 14,575 lira seviyesinde değerleniyor.

Gümüşün geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Altın kahini İslam Memiş açık açık rakam verdi!

Gümüş fiyatlarını gören şaşkına döndü! Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? Talep patladı, peş peşe açıklandı!