Altın & Gümüş

Elinde gümüş olanlar hemen baksın! İslam Memiş ''satış için bekleyin'' dedi!

Son dönemde en gözde yatırım aracı olan gümüş için Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten açıklama geldi. Elinde gümüş olanların satış için beklemelerini söyledi. Gümüş yatırımcıları hemen bakın! İşte İslam Memiş gümüş açıklaması...Yükselişe geçen gümüş fiyatları için İslam Memiş ''satış için bekleyin'' uyarısı yaptı

2022 yılında yatırımcılarına en çok kazandıran yatırım aracı olan gümüş için Altın ve piyasa uzmanı islam Memiş'ten kritik açıklama geldi. Yükselişe geçen gümüş fiyatları için İslam Memiş ''satış için bekleyin'' uyarısı yaptı. Elinde gümüş olanlar hemen baksın!

ELİNDE GÜMÜŞ OLAN HEMEN BAKSIN!

Gümüş, yatırımcılarının yüzünü son üç yıldır güldürmeye devam ediyor. Pandemi dönemi ile birlikte ivme yakalayan gümüş fiyatları Fed'in politika adımları ile yükselişlerine ara verdi. Fakat geçen sene altının adeta rakibi oldu. Gümüşün gram fiyatı 2022 yılına 9 lira 92 kuruştan başladı. 2022'yi 14 lira 35 kuruş seviyesinden tamamladı. Böylece yılı yüzde 45 oranında bir kazançla kapattı.

Altın yatırımcısı ise geçen sene yüzde 43'lük bir kazanç elde etti. Gümüş yatırımcısı altın yatırımcısından daha çok kazandı.


SATIŞ İÇİN BEKLEYİN!

İslam Memiş yükselişe geçen gümüş için yatırımcılarını uyararak, satış için acele etmemelerini söyledi. Memiş; ''Memiş, yılın 12 aylık sürecinde gümüşün performansının biraz daha hızlı olabildiğini ancak satış için biraz daha beklenmesi gerekiyor'' dedi.

Memiş, gümüş yatırımcısına uzun vadeli hareket etmeleri konusunda tavsiyede bulundu. Özellikle fon getirilerinde gümüşün değerlendirilmesi gerektiği açıkladı.

 

GÜMÜŞ 2023'E REKORLA GİRİŞ YAPTI!

İslam Memiş, gümüşün 2023 yılına rekor artışla girdiğini açıklayarak, ''Gümüş 2023'e de rekorla girdi. Gram fiyatı son 6 günde en yüksek 14 lira 77 kuruş seviyesini gördü. 

Memiş, bu yükselişin devam edeceği görüşünde:"2023 yılında gümüşün yine geçen yıla kıyasla yüzde 50 civarında bir getiri sağlama olasılığı çok yüksek. Gümüş, fiziki olarak kuyumculardan alınabildiği gibi bankalar aracılığıyla da elde edilebiliyor.'' dedi.

GÜMÜŞ NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATI KAÇ LİRA? 9 OCAK 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

Gümüş fiyatları bugün güne yükselişle başladı. Gümüşün ons fiyatı bugün 23,90 dolar seviyesinde değerlenirken, gümüşün gram fiyatı 14,36 lira, satış fiyatı ise 14,86 lira seviyesinden işlem görüyor.

Doların 3 gün sonra nasıl olacağı belli oldu! Dananın kuyruğu kopacak! Elinde 1 doları bile olanlar hemen toplansın!

Altın büyük rekora koşuyor! Çeyrek ve gram altın fiyatlarını görenler çıldırdı! Hemen güncel altın fiyatlarına bakın!

Avrupa Merkez Bankası peş peşe açıkladı! Euronun rotası belli oldu! Euro 30 gün sonra tam da böyle olacak!