Kent Haberleri

Elinizdeki altınları bozdurmayın! Gram altın tam tamına bu kadar olacak! Net rakam şimdi geldi! 

Altın fiyatları son günlerde hızla yükselmeye başladı. Gözler altına çevrilirken Kuyumcu Cengiz Çiftçi gram altının geleceği net rakamı açıkladı. Gram altın tam tamına bu kadar olacak! Elinizdeki altınları bozdurmayın! Gram altının yıl sonunda geleceği net rakamı açıklayarak yatırımcılara ''elinizdeki altınları bozdurmayın''diyerek uyardı

Kuyumcu Cengiz Çiftçi, altın fiyatlarındaki yükseliş ile ilgili son dakika değerlendirmelerde bulundu. Gram altının yıl sonunda geleceği net rakamı açıklayarak yatırımcılara ''elinizdeki altınları bozdurmayın''diyerek uyardı. İşte o açıklama...

ALTIN FİYATLARI YÜKSELECEK

Altın fiyatlarının ilerleyen günlerde daha da yükseleceğini belirten Kuyumcu Cengiz Çiftçi şu açıklamayı yaptı: ''ABD enflasyon rakamlarının yüksek çıkması altın fiyatlarını ve altını yeniden dünya gündemine aldı.

Altın dünyada emtia olarak en ucuz madde. Elinizde bulunan altınların değerini bilin ve kısa vadede bozdurmayın. Altın ilerleyen günlerde daha çok para edecek.''dedi. 

GRAM ALTIN TAM TAMINA BU KADAR OLACAK!

Altın fiyatlarının kasım boyunca yükseleceği tahmininde bulunan Kuyumcu Cengiz Çiftçi gram altının yıl sonunda tam tamına 1400 lira olacağını söyledi. 

Altın için yükselişlerin devam edeceğini belirten Kuyumcu Cengiz Çiftçi: “Altın sekiz aydır baskılanıyor. Daha gidecek yolu var.''dedi. 

ELİNİZDEKİ ALTINLARI SAKIN BOZDURMAYIN 

Kuyumcu Cengiz Çiftçi altın yatırımcılarını uyararak ''elinizdeki altınları sakın bozdurmayın'' dedi. Altına yatırım yapan yatırımcıların kazanmaya devam edeceklerini söyleyen Cengiz Çiftçi ''"Elinizde bulunan altınları bozdurmayın. İlerleyen günlerde daha fazla para kazanacaksınız.

.Ekim ayında 998 TL'ydi. Altın alan vatandaşların kazanacağını söylemiştik. Kasım ayında da altın ve altına yatırım yapanlar kazanacaklar.

Doları olanların da altına yatırım yaptığında daha iyi para kazanacağını öngörüyoruz. 18, 14, 22 ayar hiç fark etmiyor. Altın alanların kazanacakları yönünde öngörümüz var. Zor günlerinizin en iyi arkadaşı altındır." dedi.


ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

5 Aralık 2022 son dakika altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Ons altın  1797 dolardan işlem görürken gram altın 1087 lira oldu. Çeyrek altın 1775 liradan, yarım altın 3551 liradan, tam altın ise 7078 liradan satılıyor.

Gram altın 2 gün sonra tam olarak bu kadar olacak! Dolar için de net rakam geldi! İslam Memiş peş peşe açıkladı!

Altında fırtına değil resmen tsunami başladı! 1 gram bile altını olan koşun bakın! 5 Aralık 2022 altın fiyatları