Kent Haberleri

Elinizdeki altınları sakın bozdurmayın diyen İslam Memiş resmen açıkladı! Gram altın tam olarak bu kadar olacak

Elinizdeki altınları sakın bozdurmayın diyen İslam Memiş resmen açıkladı! Gram altın tam olarak bu kadar olacak! Gram altın tam olarak bu kadar olacak!  

Altın Kahini İslam Memiş, gram altını geleceği seviyeyi açıklayarak ''elinizdeki sakınları sakın bozdurmayın'' dedi. Gram altın tam olarak bu kadar olacak!
 

ALTINLARINIZI SAKIN BOZDURMAYIN!

TV 100'de bugünkü köşesinde İslam Memiş, yatırımcılara kritik açıklamalarda bulunarak ''elinde altını olan beklemeli,ve sakın acele etmemeli'' dedi. 

Amerika Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell’ın açıklamalarından sonra uluslararası piyasalarda dolar değer kazanırken, altın fiyatları değer kaybetti.

Gram altın tarafında ise ons nedenli değer kaybı gördük. Gram altın, serbest piyasalarda 1200 liradan 1128 liraya kadar gerilerken ekranlarda ise 1070 liradan 1095 liraya geriledi. İslam Memiş yatırımcılara şu uyarıda bulundu ''ekranlardaki ile serbest piyasa arasında 30 TL fark var'' dedi. 

GRAM ALTIN TAM BU KADAR OLACAK!

Milyonlarca yatırımcı altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Altın fiyatlarının ne kadar olacağı merak ediliyor.  Peki altın fiyatları ne kadar olacak? Gram altın kaç lira olur?

İslam Memiş, "Gram altın, Haziran sonrasında 1450-1500 TL'ye kadar yükselebilir" dedi.

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

Son dakika altın fiyatları altın alıp satamk isteyen yatırımcılar ve altın yatırımı yapamk isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bu kapsamda ''gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç lira, yarım altın kaç TL?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

 Bugün altının ons fiyatı 1834 dolar olurken, gram altın fiyatı 1142 lira, çeyrek altın fiyatı 1868 lira, yarım altın fiyatı 3737 lira, tam altın fiyatı 7445 lira, Ata altın fiyatı 7637 liradan satılıyor.

Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? sorusuna net yanıt Altın Piri İslam Memiş'ten geldi! Bu rakamlara aldanmayın

Doların geleceği en yüksek seviye belli oldu! Yastık altında doları olanlar hemen baksın

Euro 5 gün sonra bu kadar olacak! Geri sayım başladı! Kıyıda köşede 1 euro bile olanlar hemen baksın