05 / 07 / 2024

Elit Grand Palas fiyat!

Elit Grand Palas fiyat!

Firma: Delmar Yapı

Proje: Elit Grand Palas

Delmar Yapı girişimi ile yükselen Elit Grand Palas fiyat bilgisi ve daha fazla ayrıntı için haberimizi inceleyebilirsiniz...




Daire satışlarının devam ettiği  Elit Grand Palas  projesi  Delmar Yapı  tarafından yaşam buldu. İstanbul'un Anadolu Yakasında Kurtköy bölgesinde yer alan Elit Grand Palas projesi 10 bin 680 metrekare üzerine yayılan arsa alanına sahip. 


Daire alternatiflerinin stüdyo, 1+1 ve 2+1 olarak alıcılarına sunulduğu  Elit Grand Palas fiyat bilgisine dair detaylar haberimizin devamında yer alıyor. Elit Grand Palas fiyat 'ları şöyle: 


Elit Grand Palas fiyat: 


Elit Grand Palas fiyat bilgisinin detayları projenin satış ofisi telefonu olan 0216 482 70 70 numarasından öğrenilebiliyor. 


Elit Grand Palas ödeme planı 'na göre banka kredisi kullanımı ile daire sahibi olunabiliyor. KDV oranı yüzde 1 olan projede banka kredisi kullanmak için tutarın yüzde 25'lik kısmı peşin ödeniyor. Projede bunların dışında ayrıca 48 ay vade seçeneği de sunuluyor. 


Elit Grand Palas ne zaman teslim edilecek? 


Elit Grand Palas projesini daire teslimleri 2014 yılının Haziran ayında gerçekleşecek.


Elit Grand Palas projesinin daire sahiplerine sunduğu imkanlar arasında yoga, lounge, fitness center, otopark, resepsiyon, Türk Hamamı, spa, restoran, yüzme havuzları ve golf sahası bulunuyor. 



Telefon: 0216 482 70 70

Web Adresi: www.delmaryapi.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön