01 / 05 / 2024

Elit Grand Palas'ta gerçek saray hizmeti veriliyor!

Elit Grand Palas'ta gerçek saray hizmeti veriliyor!

Delmar Yapı tarafından İstanbul Kurtköy'de inşa edilen Türkiye'nin en görkemli konut projesi Elit Grand Palas saray gibi bir eve sahip olma hayalini gerçeğe dönüştürüyor



Mimarisiyle olduğu kadar, rezidans hizmetleriyle de krallara layık bir saray yaşantısı sunan Elit Grand Palas'ta; vale park, resepsiyon, ev-oda temizliği gibi rezidans hizmetlerinin yanı sıra, kişiye özel ayrıcalıklı hizmetlerin sunulacağı Elit Asistant servisi bulunuyor. Elit Asistant servisiyle, ev temizliğinden çocuk bakımına, kuru temizlemeden kişisel güvenliğe kadar değişen exclusive rezidans hizmetleri, uçak - otobüs bileti rezervasyonları gibi kişisel ulaştırma hizmetleri, doğum günü, parti, evlilik yıl dönümü gibi organizasyon hizmetleri ve kişiye özel daha birçok özel hizmet sunuluyor. Elit Grand Palasta size özel bir saray dairesi sahibi olmanın yanı sıra dilerseniz tüm iş ve ev ihtiyaçlarınızda size destek olacak asistanlık hizmetleri alarak daha profesyonel bir yaşama adım atabilirsiniz.

Ayrıcalıklı yaşamın yanı sıra, kazançlı bir yatırım fırsatı da sunan Elit Grand Palas, Bireysel Konut Kiralama Hizmeti ile dileyen daire sahiplerine emlak danışmanlığı hizmeti vererek, dairelerin kiralanması, kiralama sonrası takibinin yapılması ve satışa çıkarılması konusunda profesyonel hizmet sunuyor. İstanbul'un geleceğinin kurulduğu bölge; Kurtköy'de, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 1 kilometre mesafede hayata geçen Elit Grand Palas; İstanbul Park F1 pisti, Pendik MarinTurk, Viaport, İleri Teknoloji Endüstri Parkı, Havacılık Bakım Onarım Merkezi gibi dev projelerin kalbinde yer alıyor.


Geri Dön