03 / 05 / 2024

Elite City'de uçak teknolojisi kullanılıyor!

Elite City'de uçak teknolojisi kullanılıyor!

Şua İnşaat, uçakların yapımında ve Formula 1 araçlarında kullanılan REHAUya özgü ileri teknoloji RAU-FIPRO® ürünlerini projelerine uygulayarak sadece Halkalı Atakentte değil Türkiyede de bir ilke daha imza atıyor. Elite City projesinin bugüne kadar yüzde



Şua İnşaat ve Emlak GYO Hasılat Paylaşımlı Halkalı Atakentteki 590 konutlu Elite City projesinin Aralık 2010 tarihinden bugüne kadar %50ye yakını satıldı. Güneş ve yön hesabı yapılmış, dış cephesi porselen seramik kaplanacak olan, tamamı kapalı otoparklı ve  %89 yeşil alan özellikleriyle bölgedeki tek projeyi inşa etmekle yetinmeyen Şua İnşaat, Halkalı Atakentin standartlarını yükseltmeye devam ediyor. Şua İnşaat, uçakların yapımında ve Formula 1 araçlarında kullanılan REHAUya özgü ileri teknoloji RAU-FIPRO® ürünlerini projelerine uygulayarak sadece Halkalı Atakentte değil Türkiyede de bir ilke daha imza atıyor.

PVC pencere üretiminde Dünya lideri REHAU tarafından üretilen, Avrupanın çeşitli ülkelerinde, özellikle Almanya ve Avusturyanın en prestijli projelerinde kullanılan ve Türkiyede bu ölçekte bir projede ilk defa Elite Cityde uygulanacak elyaf bileşimli ileri teknoloji RAU-FIPRO® ile üretilmiş GENEO® pencere profilleri en yüksek temel dayanım, bağlantı dayanımı ve üst düzey statik özellikler sağlıyor.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığının 2000 yılından itibaren ülke genelinde mecburi uygulamaya koyduğu Binalardaki Isı Yalıtım Yönetmeliği gereği İstanbul bölgesindeki pencere ısı geçirgenlik katsayısı TS 825 standartlarına göre en fazla 2.80 W/m2K olması gerekirken nerdeyse bir duvar kadar ısı yalıtımı sağlayan ileri teknoloji RAU-FIPRO® ile üretilmiş GENEO® pencere profilleri, standartların yaklaşık 4 kata yakın ısı geçirgenlik değeri 0.73 W/m2K ile bugüne kadar ulaşılamamış A sınıfı pencere ısı yalıtımı sağlamaktadır.

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya; REHAU nun GENEO® profilinin şu anda pazarda bulunan kalite ve enerji açısından en iyi pencere sistemi olduğunu, böylece Elite City sakinlerinin penceredeki en yüksek enerji verimini elde edeceklerini belirtti. Sayın Kaya; Elite City sakinlerine her zaman hayalini kurdukları ve kendilerini rahat hissedebilecekleri yüksek kalite bir atmosferi yaratmayı hedeflediklerinin altını çizdi.

0212 472 72 55
www.suainsaat.com.tr

http://www.elitecity.com.tr/


Geri Dön