28 / 04 / 2024

Elite City'nin yüzde 50'si 3 ayda satıldı!

Elite City'nin yüzde 50'si 3 ayda satıldı!

şžua İnşaat ve Emlak Gayrimenkul Yatının Ortaklığı tarafından hasılat paylaşımı modeliyle İstanbul Halkalı Atakent'te inşa edilen 590 konutluk Elite City'nin yüzde 50'si 3 ayda satıldı



şžua İnşaat ve Emlak Gayrimenkul Yatının Ortaklığı tarafından hasılat paylaşımı modeliyle İstanbul Halkalı Atakent'te inşa edilen 590 konutluk Elite City'nin yüzde 50'si 3 ayda satıldı. şžua İnşaat Başkanı Nimetullah Kaya, uçaklann yapımında ve Formula 1 araçlarında kullanılan REHAU'ya özgü ileri teknoloji Rau-Fıbro ürünlerini Dite City'ye uyguladıklarını belirtti. Nimetullah Kaya, elyaf bileşimli Rau-Fibro ile üretilmiş Geneo pencere profillerini kullanarak Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi.

Yüksek enerji verimliliği

Nimetullah Kaya, Avrupa'da yaygın şekilde kullanılan Geneo profilinin, pazardaki en kaliteli ve enerji verimliliği açısından en iyi pencere sistemi olduğunu belirterek, Elite City sakinlerinin bu sayede en yüksek enerji verimini elde edeceklerini belirtti. Dış cephesi porselen seramik kaplanacak olan Elite City'nin yüzde 89'u yeşil alana ayrıldı. Projede açık ve kapalı sosyal tesisler, yan olimpik yüzme havuzu, kapalı havuz, alışveriş birimleri, çocuk merkezi, kapalı otopark ve 24 saat güvenlik hizmeti yer alıyor.
Posta

0212 472 72 55
www.suainsaat.com.tr

http://www.elitecity.com.tr/


Geri Dön