27 / 04 / 2024

Elite Plaza'da metrekaresi 5 bin TL'ye ofis! Resmi satışlar bayramdan sonra!

Elite Plaza'da metrekaresi 5 bin TL'ye ofis! Resmi satışlar bayramdan sonra!

Şua İnşaat tarafında Ataşehirde inşa edilen Elite Plaza'da ofislerin metrekare fiyatı 5 bin TL, mağazaların ise 5 bin dolar olarak belirlendi. Projenin resmi satışları bayramdan sonraki hafta yapılacak...



Şua İnşaat tarafında Ataşehirde hayata geçirilen Elite Lifeın son ayağı olarak inşa edilen Elite Plaza, 17 katlı rezidans blok ile 4 katlı bir AVM bloğundan meydana geliyor.

Yaklaşık bir buçuk yıl önce yapımına başlanan Elite Plazanın resmi satışları bayramdan sonra gerçekleştirilecek. Projede teslimler hemen yapılacak.

Elite Plazanın rezidans bloğunda 170 metrekarelik, 250 metrekarelik ve 420 metrekarelik 3 tip ofis yer alıyor. Projeyi oluşturan tam ofisler en fazla 3e bölünebiliyor.

3 bin 500 metrekare arazi alanı üzerinde yükselen Elite Plazanın yaklaşık yüzde 80lik kısmı inşaat alanına ayrıldı. Projede yer alan AVM bloğundaki mağazaların ortalama alanı ise 1.000 metrekare.

Ataşehir Elite Plazada ofislerin ortalama metrekare fiyatı 5 bin TL iken mağazaların metrekare fiyatı ise 5 bin dolar olarak belirlendi. Proje ile ilgili detaylı bilgiler önümüzdeki günlerde açıklanacak.

www.suainsaat.com.tr

(0216) 499 34 02


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön