05 / 05 / 2024

Elite Side için ön talep toplanıyor!

Elite Side için ön talep toplanıyor!

Henüz satışa sunulmayan yaklaşık 400 konutluk Elite Side projesi çok yakında start alacak. Anadolu yakasının yeni cazibe merkezi Pendik'te yükselecek olan Elite Side Projesi, arazisinin deniz manzaralı olması ve sahile olan yakınlığı ile dikkat çekiyor



 Şua  İnşaat Pendik 'deki yeni projesi için ön talep toplamaya başladı. Önümüzdeki günlerde satışa sunulacak Elite Side projesi için 1 günde 500 adet ön talep geldi. Şua İnşaat, bu yoğunluğun sebebi olarak yeni projelerinin sahile yakın ve deniz manzaralı olmasından ziyade, kaliteden ödün vermeden inşa ettikleri depreme dayanıklı yapı tasarımını ve %89 yeşil alana sahip peyzaj planlamalarını gösteriyor.

Tam teşekküllü iki hastaneye olan kısa mesafesi, site sakinlerine keyifli olduğu kadar güvenli ve sağlıklı da bir yaşam sunarken, Sabiha Gökçen Havaalanına ve metro güzergahına olan kısa mesafesi de Elit Sideı çekici yapan özelliklerden.

Ataşehir bölgesinde,  tamamlanan Ataşehir Konakları, Elite Life ve halen Halkalı Atakent'te satışı devam eden Elite City projeleriyle, İstanbul'un gözde cazibe merkezlerine kalıcı, butik ve yüksek kalitede yaşam alanları sunan Şua İnşaat, şimdi de Pendikte ufuk açıcı yeni yaşam alanları inşa etmeye devam ediyor.

www.suainsaat.com.tr
www.elitecity.com.tr
0212 472 7255


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön