02 / 05 / 2024

Elite World Hotels Almanya'da açılacak!

Elite World Hotels Almanya'da açılacak!

Vanlı Elik Ailesi, son dönemde yaptığı iddialı yatırımlarla turizmin en önemli yerli gruplarından biri haline geldi. Elite World Hotels'in yurt içi ve dışında peş peşe açılacak yeni tesisleri bulunuyor.




Vanlı Elik Ailesi, son dönemde yaptığı iddialı yatırımlarla turizmin en önemli yerli gruplarından biri haline geldi. Hali hazırda beş oteli ve bin 650 yatak kapasitesi bulunan Elite World Hotels'in yurt içi ve dışında peş peşe açılacak yeni tesisleri bulunuyor. 


Elite World Hotels, Basın Ekspres Yolu'nda arsa dahil 120 milyon dolarlık yatırımla 802 yataklı, 350 kişinin istihdam edileceği 5 yıldızlı bir tesisi gelecek yılın Mart ayında faaliyete geçirilecek. Bin beşyüz kişilik kapasitesi ile bölgenin en büyük kongre salonuna da sahip olacak tesiste bir döniim arazi üzerine kumlu bir botanik bahçesi de bulunacak.  Maltepe'de inşaatı süren 700 yataklı, 5 yıldızlı Elite World Asia ise 115 milyon dolara mal olacak. 2016'nın Kasım ayında faaliyete geçirilecek. Grubun ayrıca Rusya'nın önemli sanat ve turizm kenti Petersburg'ta faaliyete geçecek dört ve beş yıldızlı otel yatırımlan bulunuyor. Aynca Almanya Berlin ve Münih'te de yatırım için çalışma yürütülüyor. 


Ekonomist 


Geri Dön