Sektörel

Elite World, yeni otel ve konut projesi için Ekol Yapı ve Tatlıses Group ile anlaştı!

Elite World Hotels & Resorts, Elite World Residence markasının ilk oteli Elite World Residence İstanbul Yeni Levent için Ekol Yapı bünyesindeki Heperz Yapı ve sanatçı İbrahim Tatlıses’in sahip olduğu Tatlıses Group ile anlaşma yaptı. 

Elite World Hotels & Resorts, konut ile oteli bir arada sunan “serviced apartment” konseptindeki Elite World Residence markasının ilk otelini açmak için kolları sıvadı. Elite World Residence İstanbul Yeni Levent için Ekol Yapı bünyesindeki Heperz Yapı ve sanatçı İbrahim Tatlıses’in sahip olduğu Tatlıses Group ile anlaştı. 

İLK İMZALAR ATILDI!

Ekol Yapı bünyesindeki Heperz Yapı ve sanatçı İbrahim Tatlıses’in sahip olduğu Tatlıses Group ortaklığında hayata geçirilecek ve Elite World Residence İstanbul Yeni Levent ismiyle faaliyet gösterecek rezidans ve otel projesi için Elite World İstanbul Taksim Hotel’de imza töreni düzenlendi.

76 DAİRELİK LÜKS KONUT

Tören; Elite World Hotels & Resorts COO’su Orkun Petekçi,  Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, sanatçı ve Tatlıses Group’un sahibi İbrahim Tatlıses, Elite World Residence İstanbul Yeni Levent Satış Koordinatörü Ebru Tığrak, ve Ekol İnşaat Müdürü Kenan Kiper Özerli’nin katılımıyla gerçekleşti.

Tesiste 1+1’den 4+1’e kadar farklı seçeneklerde 76 dairenin yanı sıra 3 bin metrekarelik bir sağlık merkezinin de olması planlanıyor.

HEM KONUT HEM DE TURİZM SEKTÖRÜNE DESTEK VERECEĞİZ

Turizmgüncel'de yer alan habere göre; Törende konuşan Elite World Hotels & Resorts Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, “50 yıldır turizmde hizmet veriyoruz. Farklı hedef kitlelerine hitap ediyoruz. 2022 yılında markamızı bir üst vizyona taşımak için bir karar almış ve stratejimizi bu yönde değiştirmiştik. 2030 yılına kadar 50 otel olmayı hedeflemiştik. Marka çeşitliğine gittik. 4 markamızı 9’a çıkardık.

Elite World Residence markamızın ilk oteli Elite World Residence İstanbul Yeni Levent Tatlıses Grup’un Levent’te sahibi olduğu bin 300 metrekarelik arazi üzerine kurulu. Projedeki her detay misafirlerimizin ev konforunu düşünerek şekillendirilecek. Bu yeni adımının hem turizm hem de gayrimenkul alanın destek vereceğine inanıyoruz” dedi.

YÜZDE 35 DAHA YÜKSEK KİRA GELİRİ ELDE EDECEKLER

Elite World Hotels & Resorts COO’su Orkun Petekçi ise, “Dünyada gelişen trendler var. Bunlar bizim hayatımıza giriyor ve sektörümüz de aynı yönde değişiyor. Biz de bu yeniliklere ayak uydurup daha ileriye götürmek için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz.

 Bu Residence markamızın ilk projesi. Bu projeyle birlikte ev konforunu otel hizmetiyle sunuyoruz. Projeyi 2025 yılının son çeyreğinde tamamlayarak hizmete açmayı planlıyoruz.

 Ayrıca rezidans sahiplerimize mülklerini kiraya vermelerini da sağlayacağız. Mülk sahipleri yüzde 35 daha yüksek kira getirisi elde edecekler” ifadelerini kullandı.

İBRAHİM TATLISES: DEPREME ÇOK ÖNEM VERİRİM

Tatlıses Group’un sahibi İbrahim Tatlıses yaptığı konuşmada, “Giymediğimi giydirmem, yemediğimi yedirmem, yatmadığıma yatırmam. Ben depreme çok önem veririm. Bu yüzden depreme dayanıklı radye temel attık”  dedi.

İNŞAATIN YÜZDE 75'İ TAMAMLANDI

Tatlıses Group’un sahibi İbrahim Tatlıses yaptığı konuşmada, “Giymediğimi giydirmem, yemediğimi yedirmem, yatmadığıma yatırmam. Ben depreme çok önem veririm. Bu yüzden depreme dayanıklı radye temel attık”  dedi.

Elite World Residence İstanbul Yeni Levent Satış Koordinatörü Ebru Tığrak projeyle ilgili bilgileri paylaştı.

Projede 76 daire var. 1+1’den 4+1’e kadar seçeneğimiz mevcut. 1+1 ve 2+1’ler normal daire şeklinde, 3+1 ve 4+1’ler ise dubleks olacak.

Tığrak: '''Elite World ile 14 yıllık bir anlaşmamız söz konusu. Proje, hem otel konseptinde misafirleri ağırlayabileceğimiz hem de otel odalarımızın tapulu olarak satılabileceği bir proje. 7 milyon TL gibi bir fiyattan çıkmayı planlıyoruz lansamanımıza.

 Projenin yatırım değeri ise yaklaşık 450 milyon TL olarak planlanıyor. Dairelerin satışını yaparken yatrıcımsına yüzde 35 daha avantajlı bir kazanç planlıyoruz.'' dedi.

Ticari alanları 3 bin metrekarelik alana sahip ve bu alanlar sağlıklı yaşam merkezi olacak. Saç ekiminden ozon tedavisine birçok alanda hizmet verecek. Merkezin başında Dünya Ozon Federasyonu Başkanı Lale Yekmen olacak.

Estetikten çok çok içten bir iyileştirme söz konusu olacak. Dolayısıyla sağlık turizmine de dokunmuş oluyoruz. Bu klinikten hizmet almaya geleler otel konforunda konaklama imkanı da bulacaklar.

650 milyon TL'lik Elite World Sapanca açıldı!

Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort hizmete açıldı!

Babacan Yapı'dan 'Arabanı getir, evini götür' kampanyası!

Antalya Primus Bella 09'da takas fırsatı! 16 milyon 950 bin liradan başlayan fiyatlarla!