14 / 05 / 2024

Elmadağ Devlet Hastanesi'nin temelleri atıldı!

Elmadağ Devlet Hastanesi'nin temelleri atıldı!

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin; "Bu mübarek Ramazan gününde temeli atılacak olan hastanemizin İlçemize ve ülkemize hayırlı olmasını, hastalarımıza şifalar getirmesini, dertlerine derman olmasını diliyorum" diye konuştu.



Elmadağ Devlet Hastanesi'nin Temel atma törenine;  Ankara  Milletvekili Prof. Dr. Sn. Cevdet Erdöl, Ankara Kamu Hastaneleri Genel sekreteri Uz.Dr.Sn. Doğan Akdoğan, İlçe Kaymakamı Resul Kır. Belediye Başkanı Gazi Şahin, Garnizon Komutanı Ahmet Keleşoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Dr.Hulusi Alataş Elmadağ Devlet Hastanesi Başhekimi Yusuf Asluntürk. Elmadağ Sağlık Grup Başkanı, Ak Parti İlçe Başkanı Eyyüp Tekiner. İlçe Müftüsü Faruk Turhan. Muhtarlar ve çok sayıda esnaf katıldı. 


Elmadağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşlerine bağlı olan bando eşliğinde saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından konuşma yapan Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin: sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Bugün buraya Ramazan'ın mağfiret bereketiyle hayırlı bir hizmetin temelinin atılması için bir araya gelmiş bulunuyoruz. 


İlçemizin eksikliklerini Milletvekilimiz Sayın Cevdet Erdöl beye ilettik. Sağ olsunlar bizler için her zaman vakit ayırdılar ve taleplerimiz doğrultusunda ilgi. alaka ve desteklerini hiçbir zaman esirgemediler. 


Sağlık Bakanımıza derhal durumu ileterek hastanemiz için gerekli olan görüşmeleri yapmamızı sağladılar ve bugün burada bu güzel anın yaşanmasına vesile oldular." Şahin; şunları söyledi: "Kısaca hastanemiz hakkında bilgi verecek olursak; Belcdiyemizce imar plan revizyonları yapılan İlçemiz 1176 ada 3 parselde 11.000 metrekare alan meydana getirilmiş ve T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından mevcut hastaneye ilave 75 yatak kapasiteli. (Bodrum+Zemin+7) hastanenin yapımı için Başbakanlık Toplu Konul İdaresince ihalesi yapılmıştır" dedi. 


Şahin; "Bu mübarek Ramazan gününde temeli atılacak olan hastanemi/in İlçemize ve ülkemize hayırlı olmasını, hastalarımıza şifalar getirmesini, dertlerine derman olmasını diliyorum" diye konuştu. 


Ankara Başkent


Geri Dön