Genel

Elmadağ Huzurevi inşaatının yapımında sona yaklaşıldı!

Ankara İl Özel İdaresi tarafından ihale edilip, Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü'nce yapı kontrollüğü üstlenilen Elmadağ Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi inşaatında son rötuşlar yapılıyor...

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin'in girişimleriyle, Ankara İl Özel İdaresi tarafından ihale edilip, Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü'nce yapı kontrollüğü üstlenilen Elmadağ Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi inşaatında son rötuşlar yapılıyor. 


Tatlıca Mahallesi çamlık alanı içerisinde bulunan, 5 katlı 8 bin 214 metre kare inşaat alanına sahip, 78 odalı, 96 kişilik huzur evi, Ankara'nın en yüksek kapasiteli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi olma özelliği taşıyor. 


İnşaat çalışmalarının yüzde 90'lık kısmı biterken, çevre düzenlemesi ve iç dekorasyon kısımlarında ise çalışmalar devam ediyor. Şahin, "Günümüzdeki huzurevleri kimsesizlere, düşkünlere, çaresizlere bir çare olma felsefesinden hareketle sosyal bir ihtiyaç olarak doğmuştur. Bakıma ve korunmaya muhtaç kişilere hizmet sunmak için devletimizin destekleri ile bugün ülkemizde çok modern huzur evi hizmetleri mevcuttur" dedi. 


Barış Gazetesi