28 / 04 / 2024

Elmasay Yurt İşletmeciliği Eğitim ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Elmasay Yurt İşletmeciliği Eğitim ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Elmasay Yurt İşletmeciliği Eğitim ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi, Muhammet Yılmaz Çelik ve Alper Çelik ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Avcılar, Üniversite Mahallesi, Seyhun Sok. Sokak'ta kuruldu.



Elmasay Yurt İşletmeciliği Eğitim ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi, Muhammet Yılmaz Çelik ve Alper Çelik ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Avcılar, Üniversite Mahallesi, Seyhun Sok. Sokak'ta kuruldu.


Elmasay Yurt İşletmeciliği Eğitim ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konuları başlıca şunlardır.  1-Özel erkek ve kız öğrenci yurtları açmak, açılı olanları devir almak, devretmek, kiralamak, kiraya vermek. Öğrenci yurtlarında ve okullarında yemek hizmetleri ve servis hizmetleri sunmak. 2-Eğitim ve öğretim hizmetleri konusunda Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarının izin verdiği her seviyede özel ana okulu, ilköğretim okulu, lise,  akşam lisesi, yüksek okul ve üniversite açabilir, işletebilir, kurulu bulunanlara ortak olabilir veya devir alabilir, devredebilir.  3-Özel okul sınavlarına, lise ve fakültelere hazırlık kursları, yabancı dil kursları açmak. 4-Çeşitli mesleki alanlarda beceri kazandırmak maksadıyla sanat ve mesleğe yönelik (bilgisayar, daktilo, muhasebe, modelistlik, stilistlik) eğitim ve öğretim vermek, özel dershane ve kurs açıp işletmek. 5-Şirket yurt içinde sürücü belgesi vermek amacıyla sürücü kursları açabilir, işletebilir.   6-Futbol,basketbol, voleybol, yüzme, kros, buz pateni, atletizm, santranç gibi alanlarda eğitim vermek amacıyla kurslar açmak ve işletmek. 7- Her türlü kültür ve sanat ürünü üretmek, almak ve satmak. 8- Konusu ile ilgili olarak dernek ve vakıflar kurmak, konusu ile ilgili olarak dergi ve gazete çıkarmak. 9- Konusu ile ilgili olarak yurt içi ve yurt dışı fuarlara iştirak etmek, yurt içinde ve yurt dışında ortaklıklara iştirak etmek, mümessillikler almak-vermek, müşavirlik hizmetlerinde bulunmak.  10- Konusu ile ilgili kendi ürün veya markalarının yurt içinde ve yurt dışında distribütörü, bayii, mümessili olduğu marka ve ürünleri hakkında kampanyalar düzenlemek, düzenlenmiş olanlara iştirak etmek, tanıtım filmleri ve gösterileri hazırlamak, promosyon çalışmaları yapmak ve yaptırmak. 11-Şirket taşınmazlarını gerek şirketin ve gerekse üçüncü şahıs ve şirketlerin bankalardan alacağı kredilerin (Borçların) teminatını teşkil etmek üzere ipotek verebilir.  12-Şirket konusu ile ilgili olarak gayrimenkul iktisap etmek, kiralamak, kiraya vermek, satmak, satın almak, sahibi bulunduğu menkul ve gayri menkulleri üzerinde şirket lehine ipotek tesis ve tescil etmek veya bunlar üzerinde her türlü hakları iktisap etmek. 13-Şirkette kullanılmak amacı ile otomobil, kamyon, kamyonet, minibüs, almak, ithal etmek, kiralamak, kiraya vermek. 14-Şirket konusu ile ilgili olarak know-how, izin, ruhsatname, ihtira beratları, lisans, imtiyaz, marka ve emsali gibi hakları istihsal ve iktisap edebilir veya üçüncü şahısları kısmen ya da tamamen kiralayabilir, devredebilir, başkasına ait olanların devrini alabilir. 15-Şirket yukarıda yazılı konuların dışında ileride şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlere girişilmek istendiği takdirde müdürlerin talebi genel kurulun onayına sunulacak ve bu konuda karar alındıktan sonra şirket bu işleri de yapabilecektir.  



Geri Dön