Teknoloji

Elon Musk duyurdu! Twitter’a bir güncelleme daha geldi! Instagram’a benzeyen özelliklerin yanı sıra ne var?

Elon Musk Twitter’a bir güncelleme daha geldiğini duyurdu. Instagram’a benzeyen özellik dikkat çekti. İşte yeni güncellemeyle Twitter’a gelen özellikler… Tesla ve SpacaX CO’su aynı zamanda Twitter’in patronu Elon Musk, güncellemenin App Store'da yayınlandığını duyurdu

Bugün yapılan paylaşımla birlikte yeni Twitter güncellemesi tanıtıldı. Tesla ve SpacaX CO’su aynı zamanda Twitter’in patronu Elon Musk, güncellemenin App Store'da yayınlandığını duyurdu. Twitter’ı satın almasının ardından pek çok konuda yenilik yapan ve tartışmaların odağında olan Elon Musk, platformda yaptığı değişiklikler sebebiyle gündemden düşmüyor.

 

TWİTTER’A KAYDETME BUTONU GELDİ

Şimdi ise arayüz değişikliği için yeni bir Twitter güncellemesi yapan milyarder, bugün itibariyle App Store’da yayınlanacak güncellemeyi duyurarak gündeme oturdu. İşte detaylar… Twitter güncellemesi duyuruldu: Artık kaydetme butonu da var!

Elon Musk duyurdu! Twitter’a bir güncelleme daha geldi! Instagram’a benzeyen özelliklerin yanı sıra ne var?

Instagram’daki kaydetme butonuna benzer özellik dikkat çekti. Twitter, artık daha sonra okuyabilmek için tweetleri kaydetmemize izin veren butonu aktif etti. Açıklamaya göre kaydettiğimiz içerikler, beğenilerin aksine gizli bir şekilde olacak. Ayrıca geçtiğimiz günlerde arayüz değişikliği ile birlikte gelen ”Sana özel – Takip edilenler” kısmına yeni bir sekme daha eklendiği belirtildi.

Shiftdelete.net'te yer alan habere göre, seçtiğimiz hesapların tweetlerini ana sayfa arayüzümüzde kaydırarak görmemiz mümkün hale geliyor. Ünlü milyarder Elon Musk, açıklamasında kullanıcıların Twitter deneyimlerini geliştirmek adına bu tarz güncellemeleri yaptıklarını ifade etti. Musk’ın paylaşımı Twitter takipçilerinden çoğunlukla olumlu dönüş alırken güncellemenin Android tarafına ne zaman geleceği ile ilgili bilgi verilmedi.

Ünlü milyarder Elon Musk, tweetlerinde şöyle dedi: “Twitter uygulama güncellemesi şimdi App Store’da ulaşılabilir durumda! Az önce yayınladığımız büyük Twitter güncellemesi, artık tweet ayrıntıları sayfasından tweet’lere yer işareti koyabilmenizdir.” Ayrıca şunu belirtti Musk: “Ayrıca gelecek güncelleme ile birlikte tweet’iniz yer imlerine eklenmişse, ‘sessiz beğeni’ olarak değerlendirilecek ve beğeni sayınızı artıracaktır.”

Musk’ın paylaşımı şöyle:

 

Twitter deneyiminizi geliştirmek için sabitlenmiş listeleri kullanın!

Elon Musk'tan sonra kaybetti! İşte Twitter'ın 2022 tablosu

Twitter’ı satın aldıktan sonra gündemden düşmeyen Elon Musk hakkında flaş iddia! Bu kez de bu işe el attı!