Teknoloji

Elon Musk, sevilmeyen o özelliğin kapatılabileceğini açıkladı!

Elon Musk, yakın zamanda duyurulan Tweet Etkinliklerini görüntüleme özelliğini devre dışı bırakabileceğinizi duyurdu. Detaylar için tıklayınız... Uzun süredir aynı arayüze sahip bir platforma ani geçişler sonucunda kullanıcılar bu durumdan rahatsız olmaya başladı

Elon Musk, Twitter'ı satın alıp platformu devraldığından beri sayısız değişiklik yaptı. Uzun süredir aynı arayüze sahip bir platforma ani geçişler sonucunda kullanıcılar bu durumdan rahatsız olmaya başladı. Son olarak, "Tweet Olaylarını Görüntüle" özelliğinin tanıtımı, bazı Twitter kullanıcılarının genel eleştirilerine yol açtı. Elon Musk ise yaptığı bir paylaşımda işlevselliğin sizin tercihlerinize göre değişeceğini söyledi. Peki, neler açıkladı? İşte haberin ayrıntıları...

Elon Musk, Tweet Etkinliklerini Görüntüle özelliğini kapatmaya izin verecek!

Twitter sahibi Elon Musk'ın son zamanlarda yaptığı değişiklikler birçok kullanıcıyı tedirgin etti. Bazı kullanıcılar, Tweet olaylarını herkesin görebileceği için görüntüleme özelliğini beğenmedi. Ayrıca biraz daha ortada olan Tweet Beğen butonu sağa kaydırıldı. Bu durum Twitter kullanıcıları tarafından da yararsız olarak algılanmıştır.

Bugün erken saatlerde @LayahHelipern kullanıcı adına sahip bir kullanıcı Elon Musk'ı etiketledi: ” Yeni Twitter tasarımını gerçekten beğenmeyen var mı? Görüşlere göre çok dağınık hale geldi!” diye soru yöneltti. Twitter’da pek çok kişinin benzer düşünceleri paylaşması üzerine Elon Musk şu cevabı verdi: "Estetiği düzelteceğiz ve kapatmak için bir ayar ekleyeceğiz. Ancak neredeyse herkesin bundan hoşlanmaya başlayacağını düşünmüyorum."

Görüntülenme sayısı, tüm kullanıcıların bunları Tweet Etkinliklerini Görüntüle bölümünde görmelerini sağlar. Tweet sahipleri, etkileşimler, ayrıntı açılışları, yeni takipçiler ve profil ziyaretleri gibi diğer istatistikleri de görebilir. Şu anda Tweet olaylarını görüntüleme özelliğinin isteğe bağlı olarak devre dışı bırakılmasının da devre dışı bırakılacağına dair bir bilgi yok.

Elon Musk, söz konusu özelliği, kullanıcının gönderiyi gerçekten görüntülediğini ve onunla etkileşime girmediğini göstermek için ortaya çıkardı.  Fakat yine de buna rağmen kullanıcıların rahatsız olması üzerine tercihe bağlı kapatılacağını da açıkladı.

iPhone 14 Pro’da meydana gelen ekran sorunu hakkında Apple'dan ilk açıklama!
36 saate kadar pil ömrü olan Apple Watch Ultra almanın tam zamanı! 24 Aralık 2024 Fiyat Listesi
En iyi kameraya sahip Huawei Mate50 Pro'ya 3.499 TL indirim ve sürpriz hediyeler! 24 Aralık 2022 fiyat listesi!