Teknoloji

Elon Musk'tan Twitter uyarısı!

Elon Musk, Twitter’daki eski mavi tikler için yine uyardı. Peki, Musk ne dedi? İşte bütün ayrıntılar... Bunu akılda tutarak Musk, eski Twitter sistemi altında doğrulananların yakında kaybedeceklerine dair son bir uyarı yayınladı

Elon Musk, eski mavi tiklerin yakında kaldırılacağını söyledi. Bunu akılda tutarak Musk, eski Twitter sistemi altında doğrulananların yakında kaybedeceklerine dair son bir uyarı yayınladı.

Elon Musk, Twitter’daki eski mavi tikler için yine uyardı. Peki, Musk ne dedi? İşte bütün ayrıntılar...
 

Tecnopath'tan İlker Şekercioğlu'nun haberine göre; Milyarder girişimci, “Eski mavi tikler yakında kaldırılacak. Bunlar gerçekten yozlaşmış olanlar.” ifadelerini kullandı. Twitter CEO’sunun duyurusu, platformda doğrulamanın bir şaka haline geldiğini ve “doğrulama tikinin cazibesini kaybettiğini” belirten başka bir tweet’e cevap olarak geldi.

Musk'ın eski bir mavi tik'i kaldırmakla ilk kez tehdit etmediğini de belirtmekte fayda var, ayrıca Aralık ayında "birkaç ay içinde" kaldırılacağı konusunda uyardı.

Twitter'ın önceki liderliği altında doğrulama, önemli kamuya mal olmuş kişileri belirlemek ve bunların diğer hesaplarla karıştırılmamasını sağlamak için şirketin kendisi tarafından yürütülen ücretsiz bir süreçti. Musk'ın geçen yıl Twitter'ı 44 milyar dolara satın almasından bu yana yaptığı en büyük değişikliklerden biri, Twitter Blue abonelik planının tanıtımı oldu. Öte yandan Twitter Blue, insanlar büyük şirketleri taklit etmeye başlayınca hızla belaya girdi. 

TWİTTER, GÜNLÜK TWEET SINIRI GETİRDİ!

Twitter tarafından kullanıcılara sağlanan günlük tweet sınırı yenilendi. Twitter Yardım sitesindeki güncellenmiş bir sayfa artık Twitter hesaplarının bir günde 2.400 tweet ile sınırlı olduğunu açıklıyor. Bu sınıra retweet’lerin ise dahil olmadığını ekleyelim.

Yardım sayfası ayrıca tweet’lerde yarım saatlik sınırlamalar olduğunu da ekledi. Bu yarım saatlik sınırlardan birine ulaşırsanız, birkaç saat sonra tekrar deneyin uyarısı geliyor. Ayrıca, doğrudan mesajlar da günde 500 ile sınırlı olacak. Ek olarak, hesabınız 5.000 diğer hesabı geçerse, takip edilecek ek hesaplar eklemek “hesaba özel oranlarla sınırlı” olacak. Ve günlük 400 takip limiti de getirilmiş olacak.

Twitter hesapları için tüm bu yenilikler, olası şekilde şirketin sosyal ağı çalışır durumda tutmaya çalışması sebebiyle konuldu. Bu değişikliğin bir nedeni olarak Pazar günü yaklaşan Super Bowl maçının da etkili olduğu düşünülüyor. Oyun sırasında Twitter kullanıcılarının artacağına inanılıyor.

Diğer taraftan şu anda Twitter Blue’nun ABD’li aboneleri için geçerli olan yeni bir özellik, normal 256 karakter sınırına farkla bir tweet’e 4.000 karaktere kadar girebilmesi sağlanıyor.

Deprem ekonomiyi nasıl etkileyecek? Cevabı IMF'den geldi!
Realme 10 Pro Coca-Cola Edition tanıtıldı! 12 Şubat 2023 fiyat listesi...
BİM 17 Şubat Cuma kataloğu yayınlandı! Kablosuz kulaklık, Android TV, Oyuncaklar...17 Şubat 2023 fiyat listesi...