16 / 05 / 2024

Elysium Fantastic Bomonti 'de az sayıda daire kaldı!

Elysium Fantastic Bomonti 'de az sayıda daire kaldı!

Ofton İnşaat 'ın şžişli 'de tamamladığı Elysium “Fantastic ” Bomonti 'de, herkesin kendi ihtiyacına göre seçebileceği toplam 337 farklı tasarımdaki dairelerin satışı sürüyor. Yatırımcılarına yüzde 30 oranında karlılık sağlayan evlerin büyük bölümünün sat



Elysium Fantastic Bomonti'ye havadan bakmak için tıklayın!

şžehir merkezlerinde konforlu yaşam alanları sunan Ofton İnşaat 'ın İstanbul şžişli 'de tamamladığı Elysium “Fantastic ” Bomonti 'de, az sayıda kalan dairelerin satışı devam ediyor. Her yatırımcının kendi ihtiyaçları doğrultusunda seçebileceği 337 farklı daire tasarımından oluşan ve bu yönüyle satın almak isteyenlere farklı alternatifler sunabilen yaşam merkezinde ayrıca 9 adet de iş yeri bulunuyor.

Elysium “Fantastic ” Bomonti 'nin farklı tasarımdaki daireleri ve bina yapısı, 40 bin metrekare inşaat alanında, 57 m2 ile 92 m2 büyüklüğündeki 1+1 stüdyo; 3+1, 4+1 dubleks ve teraslı penthouse dairelerden oluşuyor.

Projede yer alan 1+1'lerin fiyatları 230 bin dolar ile 438 bin dolar arasında 3+1 teraslı konutların fiyatları da 816 bin dolar ile 1 milyon 375 bin dolar arasında değişiyor. Projede yüzde 30'u peşin geri kalanı da kredi ile ödeniyor.

Teraslarla ve çevre düzenlemeleriyle zenginleştirilen Elysium “Fantastic ” Bomonti 'de biri kapalı iki yüzme havuzu yer alıyor. Kompleks içindeki fitness center, sauna, buhar odası, çocuk oyun odası gibi hizmetler de aidat kapsamında site sakinlerinin kullanımına sunuluyor.

800 metrekarelik restoran, 1000 metrekarelik sosyal tesis ve 9000 metrekarelik otopark alanı da yine   Elysium “Fantastic ” Bomonti   Suites 'in özellikleri olarak öne çıkıyor.

Bulunduğu bölgedeki yapı standartlarını yukarı çeken kalitedeki Elysium “Fantastic ” Bomonti kentsel dönüşüme öncülük ederken, yatırımcılarının da krlılığını garantiliyor; yüzde 30 oranında kar getiriyor.



Geri Dön