07 / 07 / 2024

Elysium Fantastic Bomonti'de metrekaresi 4 bin dolar!

Elysium Fantastic Bomonti'de metrekaresi 4 bin dolar!

şžehir merkezlerinde konforlu yaşam alanları sunan Ofton İnşaat'ın güvencesiyle inşa edilen Elysium 'Fantastic', İstanbul'un gözde merkezlerinden biri haline gelen şžişli Bomonti'de sizi şehrin stresinden ve iş hayatının yorucu temposundan kurtarıyor



Elysium 'Fantastic' Bomonti, karakteristik olarak tamamen hareketli cephelerin hakim olduğu bir yapı olarak öne çıkıyor...
 
Projenin adı: Elysium 'Fantastic' Bomonti.
 
Projenin lokasyonu: Bomonti-şžişli.
 
Yapan şirket: Ofton İnşaat Turizm ve Yat. San. Tic. A.şž.
 
Satış pazarlama sorumlusu: Ercüment Albayrak.
 
İnşaata başlama tarihi: Mayıs 2009.
 
İnşaatı bitirme tarihi: Haziran 2011.
 
Toplam arsa alanı: 3 bin 541 metrekare.

Toplam inşaat alanı: 35 bin metrekare.
 
Ticari alanlar: 1.000 metrekare.
 
Sosyal donatılar : Kapalı iki yüzme havuzu, kompleks içindeki fitness center, sauna, buhar odası, çocuk oyun odası ve büyükler için oyun salonu yer alıyor. Elysium Club 'ta 800 metrekarelik restaurant ve cafe&bar, 9 bin metrekarelik otopark alanı bulunuyor.
 
Satılabilir alan: 26 bin metrekare.
 
Konut sayısı: 346.
 
En düşük ve en yüksek konut alanı: 32 metrekare – 263 metrekare.
 
Projede en düşük ve en yüksek metrekare fiyatı: 4.000 dolar - 5.000 dolar.
 
Ödeme koşulları: Yüzde 25 peşinat ödendikten sonra anlaşmalı bankalardan konut bedelinin yüzde 75 'i için kredi kullanılabiliyor.
 
Projedeki binanın yüksekliği: 50,60 metre.
 
Proje bitiminde tahminen yaşayacak insan sayısı: 650 kişi.
 
Projenin ayırt edici özelliği: Elysium Fantastic Bomonti projesi İstanbul 'un en merkezi noktalarından Bomonti'de, metroya, çevre yollarına, hastanelere, alışveriş merkezlerine Nişantaşı ve Taksim'e sadece 5 dakika uzaklıkta bir konumda yükseliyor. Lokasyonu ile diğer projelerden ayrılan Elysium Fantastic projesi alışılagelen bütün mimari kavramları değiştirmeyi ve yeni bir mimari düşünce oluşturmayı hedefleyen bir proje. En son teknolojileri sadece binanın inşaatında değil, daire içlerindeki malzeme ve donatılarda da ön planda tutuluyor.
 
Projede anneler için neler var: Projenin şehrin merkezinde konumlandırılmış olması, akıllı ev teknolojisi ve güvenliği hat safhada olması annelerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik özellikler sadece biri.
 
Projede babalar için neler var: Babalar için Elysium Clup 'da restaurant, cafe&bar, oyun salonu, sosyal alanda peyzaj düzenlemesi yapılmış dört mevsim kullanılabilir yüzme havuzunun yanı sıra, fitness center, sauna, buhar odası bulunuyor.
 
Projede çocuklar için neler var: çocuklar için projede zengin özelliklerde hazırlanmış, çocuk oyun odası yer alıyor.
 
Projeye en yakın anaokulu ve özel ilköğretim okulu: 230 metre mesafede Özel Pangaltı Ermeni İlköğretim Okulu.
 
Projeye en yakın devlet okulu: 300 metre uzaklıkta Nilüfer Hatun İlköğretim Okulu, Kurtuluş İlköğretim Okulu ve Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu bulunuyor.
 
Projeye en yakın kolej: Özel Eşref Aydın Lisesi, Saint Michel Fransız Lisesi ve Fransız Latin Katolik Lisesi 230 metre uzaklıkta yer alıyor.
 
Projeye en yakın devlet lisesi: Kurtuluş Lisesi.
 
Projeye en yakın poliklinik ve hastaneler: Memorial Hastanesi, şžişli Etfal Hastanesi, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Türkiye Hastanesi 500 metre mesafede bulunuyor.
 
Projeye en yakın akaryakıt istasyonu: Petrol Ofisi 600 metre uzaklıkta yer alıyor.
 
En yakın alışveriş merkez i:Bomonti Park 20 metre mesafede, Cevahir Alışveriş Merkezi 800 metre uzaklıkta bulunuyor.
 
Havaalanlarına uzaklığı: Atatürk Havaalanı'na 7 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı'na ise 50 kilometre mesafede yer alıyor.
 
Anayollara uzaklığı: E-5'e 600 metre, TEM'e 3 kilometre uzaklıkta yer alıyor.
 
Projenin mimari ve iç mimarı: Sabri Paşayiğit.
 
0212 343 51 43

http://www.elysiumfantastic.com/

 


Geri Dön