29 / 04 / 2024

Elysium Fantastic Bomonti'de yaşam başladı! Metrekaresi 4 bin dolara!

Elysium Fantastic Bomonti'de yaşam başladı! Metrekaresi 4 bin dolara!

Elysium Fantastic Bomontide yaşam başladı.  Şişli, Bomonti'de yer alan proje kapsamında toplam 337 konut yer alıyor. Proje kapsamında bulunan daireler 57 ile 92 metrekare arasında değişen alanlara sahip. Metrekare birim fiyatları da 4 bin dolardan başlıyo



Ofton İnşaatın İstanbul Şişli Bomontide tamamladığı Elysium Fantastic Bomontide yaşam başladı.  Herkesin kendi ihtiyacına göre seçebileceği farklı tasarımlarda toplam 337 daire bulunuyor.

40 bin metrekare inşaat alanında, 57 metrekare ile 92 metrekare büyüklüğündeki 1+1 daire tipleri, şehir veya ülke dışından gelen iş adamlarının da tercihi oluyor. Fiyatları diğer büyüklükteki dairelere göre daha uygun olan 1+1ler, buna karşın yüzde 30 oranında da karlılık sağlıyor. Proje kapsamında yer alan konutların metrekare birim fiyatları 4 bin dolar ile 5 bin dolar arasında farklılık gösteriyor.

Bulunduğu bölgedeki yapı standartları kalitesini yukarı çeken Elysium Fantastic Bomontide daire sahipleri kiracı olarak belli grupları hedefliyor. Özellikle projenin merkezi bir lokasyonda yani üniversitelere, diğer merkezi bölgelere ve iş alanlarına yakın olması, yüksek kira getirileri sağlıyor.Bu nedenle yatırımcıların yatırımlarının geri dönüş süresi beklenenden daha hızlı ve büyük metrekareli dairelere oranla daha cazip oluyor.

Teraslarla ve çevre düzenlemeleriyle zenginleştirilen Elysium Fantastic Bomonti de biri kapalı iki yüzme havuzu yer alıyor. Kompleks içindeki fitness center, sauna, buhar odası, çocuk oyun odası gibi hizmetler de aidat kapsamında site sakinlerinin kullanımına sunuluyor.

Toplam 18 bin metrekareye sahip sosyal tesis ve otopark alanları da yine  Elysium Fantastic Bomontinin özellikleri olarak öne çıkıyor.

 

 

0212 343 51 43

www.elysiumfantastic.com/


 

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön