28 / 04 / 2024

Elysium Serene Kandilli Evleri'nin yüzde 20'si satıldı!

Elysium Serene Kandilli Evleri'nin yüzde 20'si satıldı!

25 bin metrekarelik alan üzerinde yükselecek projede 136 daire yer alacak. Projede fiyatlar 675 bin liradan başlıyor. Ofton İnşaat, Kandilli'deki yeni projesi  "Elysium Serene Kandilli'yi düzenlediği toplantıyla tanıttı...



 İngilizce'de sakin, huzurlu, dingin ve serin anlamlarına gelen "Serene" adını taşıyan proje, Ofton'un diğer projelerinde de olduğu gibi, Elysium markası ile birlikte anılacak.

Proje ile ilgili bilgiler aktaran Ofton Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun'un projenin bağlantı yollarıyla merkezi bir konumda olduğunu söyledi. Altın, "Yüzde 85'i yeşil alana bırakarak ve doğal dokuyu koruyarak insanlara yeşilin içinde, güvenli, dayanıklı ve bir o kadar da estetik yapılar sunalım istedik. Gerek sosyal olanakları gerekse de mimari yapısıyla sakinlerimize layık oldukları yaşam standardını sunabilmekten ötürü mutluyuz" dedi. 

60 milyon liralık yatırım

Proje 17 Konak'ta 136 adet bağımsız bölümden oluşuyor. Yatırım maliyeti 60 milyon lira olan projede 90 milyon liralık ciro hedefleniyor. Projede metrekare fiyatları ise 5 bin 500 lira ile 6 bin 500 lira arasında değişiyor. Projede yer alan 9 adet 123 metrekare kullanım alanlı ve bahçeli evlerin fiyatı 675 bin liradan başlıyor ve 164 metrekare 3+1 tipi evlerde 1 milyon 65 bin liraya kadar çıkıyor.

Yüzde 20'si satıldı

Projeye yoğun ilgi olduğunu dile getiren şirket yöneticileri tanıtıma çıkmadan önce yüzde 20'lik kısmın ön talep ile satıldığını kaydetti. Satılan daireler arasında bahçeli dairelerin ağırlığının yoğunlukta olduğuna da dile getirildi.
Bugün


Geri Dön