Genel

Elysium Suites Taksim ’de metrekaresi 6 bin dolar! Haziran ’da teslim!

Elysium Suites Taksim projesinde önümüzdeki haziran ayında yaşam başlıyor. Projede konutlar sahiplerine hemen teslim ediliyor

Rixos Elysium Suites Taksim projesinde tüm konutlar 1+1 ve dubleks şeklinde tasarlandı. Alanları ise 100 ile 180 metrekare arasında. Metrekare satış fiyatları 6 bin dolardan başlıyor, 8 bin 500 dolara kadar çıkıyor.  

Taksim"de inşa edilen ve toplam 140 suitten meydana gelen Rixos Elysium Suites Taksim projesi 21 katlı olarak tasarlandı. Mimar Ali Esad Göksel tarafından tasarlanan Rixos Elysium Suites, 1400 metrekarelik alan üzerine inşa ediliyor. Proje 23 bin 714 metrekare inşaat alanına sahip. 2009 yılının Mart ayında inşaatına başlanan Elysium Rixos Taksim projesinde teslimler 2011 yılının Haziran ayında başlayacak.

Elysium Taksim projesinde bulunan 1+1 ve dubleks şeklinde 140 suitten oluşuyor. Rixos Elysium Suites'te otopark, 7/24 güvenlik, valet, oda servisi ve kişiye özel 'concierge' hizmeti, spor ve SPA alanları, kapalı havuz, uluslararası restoran zinciri tarafından işletilecek restoran bulunuyor.

Elysium Suites Taksim tamamlandığında suitler haftalık ve aylık kiralama opsiyonlarının yanı sıra günlük olarak da kiraya verilebilecek. Ayrıca 6 aydan uzun kiralamalar için farklı kiralama seçenekleri bulunacak.

 

0212 291 17 61

http://www.rixostaksim.com/

Projeden görüntüler için tıklayınız...

 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com