Konut

Emaar Square'ın yüzde 65'i satıldı!

Toskana Vadisinden sonra Türkiye'de ikinci projesi Emaar Square'nin inşaatına başlayan Emaar Türkiye kısa sürede evlerin yüzde 65'ini sattı. Projede fiyatlar 244 bin 888 dolardan başlıyor...

Emaar Türkiye'nin İstanbul Çamlıca'da inşa ettiği Emaar Square'de satışlar tüm hızıyla devam ediyor. 66 dönüm arazi üzerine tasarlanan projede, lansman sonrasında kısa bir sürede 420 konutun satışının tamamlandığı belirtiliyor. Şirket yetkilileri satış ve kaporalı rezervasyonlarla son yedi ay içinde yüzde 65 oranında satışm gerçekleştirildiğini belirtti. 


İlk teslimler 2015'te Birinci etabın 2015'in son çeyreğinde tamamlanması ve proje kapsamındaki alışveriş merkezinin 2016 yılı içinde açılması öngörülüyor. Projede yaklaşık bin civarında konut, 40 bin metrekarelik çok işlevli ofis binası, 180 odalı beş yıldızlı The Address Hotel ve Galleries LaFayette gibi Türkiye'de ilk kez faaliyet bulunduğu toplam kiralanabilir alanı 150 bin metrekareden fazla olan alışveriş merkezi de proje kapsammda inşa edilecek. 


Alışveriş merkezinde yaklaşık 5 bin kişiye istihdam sağlanması öngörülüyor. AVM'de, ziyaretçiler için eğlence ve çocuk oyun merkezleri, buz pisti ve bir benzeri Dubai Mall'da bulunan sualtı hayvanat bahçesi gibi çok çeşitli seçenekler yer alıyor. Yalnızca AVM'ye özel 4 bin 500 araçlık otopark ve 2 bin 400 koltuklu mega sinema »> Emaar Square 2012-2013 Uluslararası Gayrimenkul Ödüllerie ve Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde "Dünyanın En İyi Karma Kullanımlı Mimari Projesi" seçildi. Proje 2013- 2014 Avrupa Gayrimenkul ödüllerinde ise "En İyi Karma Kullanımlı iç Mekan", "En İyi iç Tasarımlı Örnek Ev" ve" En iyi Yüksek Konut Mimari Proje" kategorilerinde ödüle layık Süreyyapaşa'da inşa edilen Nish Adalar'da daire fiyatları 243 bin 267 liradan başlıyor Konut bedelinin yüzde 40'ını ödeyenler bakiyenin geri kalanını 6G aya bölüp sıfır faizle ev sahibi olabiliyor ay sıfır yapıyor kompleksi de alışveriş merkezini farklı kılan unsurlar arasında yer alıyor. 


Adalar ve istanbul manzarasının bulunduğu noktada yer alan proje E-5 karayoluna 2,5 km, Sahil yoluna 4 km, Bostancı İD0 iskelesine 7 km mesafede yer alıyor. Sosyal donatılar arasında dördli açık, biri kapalı olmak Üzere 5 ylizme hauuzu, fttness merkezi, spa, Türk hamamı, kafe ue yUrüyliş yollan sıralanıyor. 


Bugün Emlak