02 / 05 / 2024

Emaar Toskana Vadisi Evleri'nde 528 bin dolara! 48 ay vade, sıfır faiz!

Emaar Toskana Vadisi Evleri'nde 528 bin dolara! 48 ay vade, sıfır faiz!

Toskana Vadisi 1. Fazda yer alan konutların fiyatları 827 bin dolardan başlıyor, 2 milyon 220 bin dolara kadar yükseliyor. 2. Fazda ise 528 bin dolar ile 790 bin dolar  arasında değişiyor



Büyükçekmece Gölü ve Marmara Denizi manzarasına sahip Toskana Vadisi, Emaar Turkey imzası taşıyor. Eylül 2007 yapımına başlanan projenin ilk fazı 2009da teslim edildi. Eylül 2010da yapımına başlanan ikinci fazı ise 2011 yılının son çeyreğinde teslim edilecek.

1 milyon 700 bin metrekare arazi alanı üzerinde hayat bulan Toskana Vadisi, 750 bin metrekare inşaat alanına sahip. Büyükçekmecede hayat bulan proje, 12 farklı tipte villa, ikiz villa, bahçeli ve teraslı villa olmak üzere toplam 540 konuttan meydana geliyor.

4 fazlık bir proje olarak yükselen Toskana Vadisinde konutların alanları 149 ila 940 metrekare arasında değişiyor. Projede 2 bin ila 2 bin 500 kişinin yaşaması tahmin ediliyor.

Toskana Vadisi 1. Fazda yer alan konutların fiyatları 827 bin dolardan başlıyor, 2 milyon 220 bin dolara kadar yükseliyor. 2. Fazda ise 528 bin dolar ile 790 bin dolar  arasında değişiyor.

Toskana Vadisi 1. Fazdan konut almak isteyenler için bir kampanya başlatıldı. Buna göre yüzde 30 peşinat veriliyor. Kalan yüzde 70lik bakiye için 48 aya kadar sıfır faizle vade yapılıyor.

Ayrıca Toskana Vadisinde sunulan Rent-to-own kampanyasıyla beğendiğiniz eve önce taşınıp sonra satın almak mümkün. Beğendiğiniz evi kiralayarak hemen taşınma imkanı sunan kampanya ile hayalinizdeki eve kira öderken  sahip olma şansınız bulunuyor.

Ticari alanlar ve özellikleri   : 16 mağaza ve 3700 m2 kiralanabilir alana sahip Toskana Çarşısı da yer alıyor. Bir alışveriş merkezi olmanın yanı sıra ziyaretçilerine keyifli zaman geçirebilecekleri bir yaşam alanı da sunacak olan Toskana Çarşısında ayrıca toplantı salonu ve kokteyl alanları ile yaklaşık 100 araçlık otopark bulunacak. 

Projenin mimarı    : Toskana Vadisinin mimari tasarımını merkezi Amerika Kaliforniyada bulunan JZMK firması gerçekleştirdi. Türkiyede ise lokal mimari ofis olarak AE Mimarlık ile çalışıldı.

Projenin lokasyonu    : Toskana Vadisi, Büyükçekmece Gölü ve Marmara Denizinin eşsiz manzarasına sahip. Toskana Vadisi Evleri; Atatürk Havaalanına 20, şehir merkezine ise 50 dakika mesafede bulunuyor.

Daire özellikleri, kullanılan malzemeler, binada bulunan donatılar, özellikler, tesisler :
Toskana Vadisi 1. fazda 9 farklı tipte villa bulunuyor. Villalar;

Toskana Ide

bBrütü 395 m2 olan villaların net kullanım alanı 250 m2. Villalarda 5 yatak odası, ebeveyn süiti, 2 adet banyolu yatak odası, çalışma/misafir odası ve hizmetli bölümü yer alıyor. Villalarda ayrıca yemek odası ve yüksek tavanlı bir salon da bulunuyor. Oturma odası, çamaşır bölümü ve katlar arası çamaşır bacası, tek araçlık kapalı garaj ve çok amaçlı kullanım alanları da Toskana 1de yer alan diğer ayrıntılar Villalarda ev sahiplerinin istemesi halinde opsiyonel olarak yüzme havuzu, şömine, bahçe katında mutfak, Türk hamamı/sauna, spor odası, sinema odası ve şarap mahzeni de yaptırılabiliyor.

Toskana IA

Brüt 408 m2 olan villanın net kullanım alanı 267 m2. Toskana 1A villasında yüksek tavanlı salon dışında Toskana 1 ile teknik olarak aynı özellikleri taşıyor.

Toskana II

6 adet yatak odası bulunan Toskana IInin net oturma alanı 325 m2. Villada ebeveyn süiti, 2 adet banyonu yatak odası, 1 adet ortak banyolu yatak odası, banyolu çalışma/ misafir odası ve hizmetli bölümü yer alıyor. Toskana IIde I ve IAdan farklı olarak iki araçlık otopark alanı bulunuyor.

Toskana III IV - V

Brüt alanı 695 m2 ile 704 m2 arasında değişen 3 tip Toskana villasında benzer teknik özellikle bulunuyor. Brüt 695 m2, nette ise 457 m2si bulunan Toskana IIIte 7 yatak odası, ebeveyn süiti, 4 adet banyolu yatak odası, çalışma/misafir odası ve hizmetli bölümü yer alıyor. Toskana IIIde özel depo ile 2 araçlık kapalı garajın yanı sıra yüksek tavanlı salon ve yemek odası, çamaşır bölümü ve katlar arası çamaşır bacası ile çok amaçlı kullanım alanları yer alıyor. Brütte 704, nette ise 448 m2 olan Toskana IV ise Toskana IIIten farklı olarak ebeveyn süiti 56 m2 çalışma odasıyla birlikte sunuluyor. Toskana Vte Toskana III ile aynı özellikleri taşıyor. Her 3 farklı Toskana villasında ev sahibi istekleri doğrultusunda asansör, yüzme havuzu, şömine, bahçe katında mutfak, Türk hamamı/sauna, spor salonu ve şarap mahzeni opsiyonel olarak yapılıyor.

Toskana VI VII VIII

Brütü 705 m2 ile 940 m2 arasında değişen 3 Toskana villasında konforlu yaşam ortak özellik Toskana VI  ve Toskana VIII tip evler 5 yatak odası, ebeveyn süiti , 2 adet ortak banyolu yatak odası, çalışma/misafir odası ve hizmetli odası bulunuyor. Toskana VIIIte ebeveyn süiti 94 m2 ve yüksek tavanlı. Toskana VIda galerili giriş alanı dışındaki bölümler diğer Toskana villarıyla aynı. Toskana VIIIde ise farklı olarak 56 m2lik misafir evi (Cisata) bulunuyor ve galerili ana girişe sahip.

Toskana Vadisi 2. Faz

Masalsı bir Akdeniz yaşamı sunan Toskana Vadisinin 2. fazında ikiz viillalar ile bahçeli ve teraslı villa daireler bulunuyor. İkiz villalar, brüt 262 m2, nette ise 149 m2lik kullanım alanına sahi ve 4 yatak odası, ebeveyn süiti, 2 adet ortak kullanımlı yatak odası ve hizmetli odası bölümlerinden oluşuyor. Konutta ayrıca yemek odası ve galerili salon, mutfak + kiler, çamaşır bölümü, teras ve açık otoparkı bulunuyor. 2 kat üzerinde bulunan bahçeli ve teraslı villa dairelerde  ise Toskana IXdan farklı olarak depo alanı da bulunuyor.

Projedeki sosyal ve sportif tesisler  : Ortak sosyal alanların ve bahçelerin toplam 1 milyon 274 bin metrekare olduğu proje, peyzajı için İtalyanın Toskana yöresinden getirilen 40 tır bitki projeyi rakiplerinden ayıran en önemli özelliklerinden biri. Göl manzaralı seyir terasları, ortak alanları, içinde koşu ve yürüyüş parkurlarının da yer aldığı 2 km uzunluğundaki Park Verde ile Toskana Vadisi doğa ile bütünleşiyor.

Mimar Mahmut Anlar tarafından tasarlanan Toskana Vadisi Dolce Vita Spor ve Yaşam Kulübü, 5400 m2si kapalı olmak üzere toplam 16.000 m2 ye varan toplam tesis alanı ile üyelerine fonksiyonel ve dünya standartlarında imkânlar sunuyor. Bölgenin en büyük ve modern kulübü konumunda bulunan Dolce Vita Spor ve Yaşam Klübünde açık-kapalı yüzme havuzlarından tenis ve squasha, yoga ve pilates salonlarından fitness ve spinninge kadar pek çok aktiviteyi bir arada bulmak mümkün.
Projenin konsepti    : Toskana Vadisi mimari dokusu ve tarzı, sunduğu ortak yaşam alanları, peyzajı ve sosyal tesislerinin zenginliğiyle bir farklılık yaratmak  ve ev sahiplerine yaşarken kazandıracak bir yatırım fırsatı yaratma fikrinden yola çıkarak oluşturuldu. Toskana Vadisi, sakinlerine kendilerini özel hissettirecek; konforlu, lüks ve ayrıcalıklı Akdenizli bir hayat fırsatı sunmanın yanı sıra gerçek bir komünite oluşturmak üzere projelendirildi. Proje, İtalyanın Toskana bölgesinden esinlenen Akdenizli mimarisi ve doğal dokusu ile çok farklı bir yaşam deneyimi için mükemmel bir seçenek oluşturuyor. Toskananın estetik dünyasını oluşturan bütün rafine ayrıntılar Toskana Vadisinde bir araya geliyor. Mimarisini oluşturan formlar ve kendisine has unsurlar, yükseltilmiş girişlerde, kepenklerde ve şöminelerde kendini gösteriyor. Toskana Vadisinin peyzaj mimarisi ise profesyonel bir ekip tarafından, İtalyanın Toskana Bölgesi gezilip, ilham alınarak oluşturuldu. Projede kullanılan bitki ve ağaçlar dünyanın bir numaralı tedarikçisi Vannucci Piante firmasından proje aşamasında sipariş edildi. Toskana Vadisinde bölge isimleri de Toskanada yer alan gerçek şehir ve beldelerden esinlenerek adlandırıldı.

0212 850 83 00

www.toskanavadisi.com


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön