27 / 04 / 2024

Emay İnşaat Kentplus Kadıköy fiyat listesi!

Emay İnşaat Kentplus Kadıköy fiyat listesi!

Firma: Emay İnşaat

Proje: Kentplus Kadıköy

Emay İnşaat Kentplus Kadıköy fiyat listesi 2. etap için henüz belirlenmedi. 1. etapta satışların tamamlandığı Kentplus Kadıköy projesinde 2. etap için ön talep toplanıyor...




27 bin metrekare inşaat alanına sahip olan  Kentplus Kadıköy  projesi  Emay İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Emay İnşaat Kentplus Kadıköy fiyat listesi bilgisinden önce Kentplus Kadıköy projesi hakkında bilgi verelim.


25 katlı 3 blok olarak hayata geçiriliyor olan Kentplus Kadıköy Evleri projesi 2 etap olarak inşa ediliyor. Kentplus Kadıköy Evleri projesinde konut teslimlerinin 2016 yılı Ağustos ayında yapılması hedefleniyor. 


Kentplus Kadıköy Evleri projesinin birinci etabında daire satışları tamamlandı. İkinci etabı için ön talep toplanan Emay İnşaat Kentplus Kadıköy fiyat listesi ikinci etap daireleri için henüz belirlenmedi.


Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin tasarlandığı Kentplus Kadıköy Evleri projesi 1.561 adet daireden meydana geliyor. Kentplus Kadıköy Evleri satış ofisi ile 444 20 01 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz.  


Kentplus Kadıköy Evleri projesi içerisinde açık yüzme havuzları, fitness center, sauna, yürüyüş parkuru, açık - kapalı çocuk oyun alanları, açık - kapalı otopark, spor alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Kentplus Kadıköy iletişim

Telefon: 444 20 01

Web Adresi: www.kentplus.com


projeye sor



Geri Dön