Kent Haberleri

Emekli Bayram ikramiyelerinde son dakika gelişmesi! Takvim belli oldu! O gün paranız hesabınızda olacak

Ramazan Bayramına sayılı günler kala emeklilerin ne zaman bayram ikramiyesi alacağı merak edilip araştırılıyor. Emekli Bayram ikramiyelerinde son dakika gelişmesi! Takvim belli oldu! O gün paranız hesabınızda olacak... Milyonlarca vatandaş emekli bayram ikramiylerini ne zamana alacaklarını araştırıyor

Emekli bayram ikramiyeleri ile ilgili son dakika gelişmeler yakıdan takip ediyor. Milyonlarca vatandaş emekli bayram ikramiylerini ne zamana alacaklarını araştırıyor. Geçtiğimiz sene 1100 TL olann bayram ikramiyesi 2000 TL oldu. Peki emekli bayram ikaremiyeleri ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyeleri hangi gün verilecek?

RAMAZAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE ZAMAN HESAPLARA GEÇECEK?

Emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramında yapılan ikramiye ödemeleri 1100 liradan 2000 liraya yükseltildi. Emekliler bu bayramdan itiabren yeni ikramiyelerini alabilecekler.


2023 yılı Nisan ayı için SSK kapsamında aylık alanların aylık ve Ramazan Bayramı ikramiyeleri;


BAĞKUR kapsamında aylık alanların aylık ve Ramazan Bayramı ikramiyeleri;

Emekli Sandığı kapsamında aylık alanların ise Ramazan Bayramı ikramiyeleri 19/4/2023 tarihinde ödenecektir.

Peki kimler bayram ikramiyesinden paydalanabilir? Kimler bayram ikramiyesi alabilir? İşte merak edilenler...

BAYRAM İKRAMİYESİNİ KİMLER ALABİLİR?

Bayram ikaramiyesinin kimlere verildiği merak edilip araştırılan konular  arasında yer alıyor. Ödemenin yapılacağı tarihte, emekli aylığı, yaşlılık aylığı, vazife malullüğü aylığı, malullük aylığı, ölüm aylığı ile sürekli iş göremezlik geliri ve ölüm geliri alanlara ödenir.

Aynı zamanda Kurumdan aylık alan; şehit yakınları, gaziler, muharip gaziler, güvenlik korucuları, şampiyon sporcular ve terörden zarar gören sivil vatandaşlar ile bu kişilerin hak sahiplerine bayram ikramiyelerinden faydalanabilir. 

SSK, BağKur Emekli Sandığı emekli maaşları o tarihte ödenecek! Bu ay hesabınızda en az 9 bin 500 TL olacak! Hemen bakın