Ekonomi

Emekli ikramiyelerinde son dakika! Emekli ikramiyesinin yatacağı tarihi hemen öğrenin! İkramiye işte bu tarihte yatacak!

Emekli ikramiyesi hesaplara hangi gün yatacak? Emekli ikramiyesi ne kadar Temmuz 2022 detayları milyonlarca emekli tarafından en çok aratılan konular arasında yer alıyor. Peki emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak? İşte detaylar...Temmuz ayına girilmesiyle birlikte emekli ikramiyelerinin ne kadar olacağı ve ne zaman yatacağı milyonlarca emekli vatandaşın gündeminde yer alıyor

Milyonlarca emekli vatandaş emekli ikramiyelerindeki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Temmuz ayına girilmesiyle birlikte emekli ikramiyelerinin ne kadar olacağı ve ne zaman yatacağı milyonlarca emekli vatandaşın gündeminde yer alıyor. 

Peki emekli ikramiyesi hesaplara hangi gün yatacak? Emekli ikramiyesi ne kadar Temmuz 2022? İşte emekli ikramiyelerinde son dakika...

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala emekli bayram ikramiyeleri de en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer alıyor. 

Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak sorusuna binlerce kişi cevap arıyor.

Sabah'ta yer alan habere göre, senede iki defa emekli vatandaşara verilen ikramiyeler geçtiğimiz bayramdaki zamma göre 1.100 TL olarak verilmişti. Yeni aya girilmesiyle birlikte emekliler de ikramiyelerine kavuşmuş olacak. 

Peki emekli ikramiyesi hesaplara hangi gün yatacak? Emekli ikramiyesi ne kadar Temmuz 2022? İşte emekli ikramiyelerinde son dakika...

 

KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ HESAPLARA HANGİ GÜN YATACAK?

Merakla beklenen Kurban Bayramı 9 Temmuz Cumartesi günü başlayacağı için bayram ikramiyelerinin 3 Temmuz- 7 Temmuz tarihleri arasında hesaplara yatırılması planlanıyor.

KURBAN BAYRAMI 2022 HANGİ GÜN?

Kurban Bayramı arifesi 8 Temmuz'a denk gelirken, 4 gün süren Kurban Bayramı'nın tarihleri şu şekildE:

Kurban Bayramı'nın 1. Günü: 9 Temmuz Cumartesi

Kurban Bayramı'nın 2. Günü: 10 Temmuz Pazar

Kurban Bayramı'nın 3. Günü: 11 Temmuz Pazartesi

Kurban Bayramı'nın 4. Günü: 12 Temmuz Salı

Bayram ikramiyelerine zam sinyali! Milyonlarca emekli bekliyor! Bayram ikramiyesine ne kadar zam yapılacak? 

Emeklilere son dakika zam haberi! Temmuz maaşı hesaplandı! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Hemen maaşınıza bakın!

Emekli olmak isteyenler dikkat! Bu tarihten önce davranan 40 bin lira kaybeder